Wovar Borderrand Kunststof Groen 15 cm hoog - Rol 10 meter

Productnummer: WV7517 | Duurzame tuinafscheiding

€ 32,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Borderrand Kunststof Groen 15 cm hoog - Rol 10 meter

  • Anti-UV behandeling
  • Zal niet gaan rotten
  • Duurzame borderrand van gerecycled kunststof
  • Flexibele groene tuinrand

Wovar Borderrand Kunststof Groen 15 cm hoog - Rol 10 meter

Werk uw tuin netjes en vooral strak af met deze 15 cm hoge kunststof borderrand. Deze tuinrand heeft een luxe groene kleur en is gemaakt van gerecycled polyethyleen. Dit maakt de borderrand ook nog eens duurzaam. De rand is voorzien van een anti-UV behandeling en zal niet gaan rotten. Deze flexibele rand is uitstekend geschikt voor het scheiden van uw graszoden, grind of tuinaarde. U verwerkt met gemak lange stukken in uw tuin doordat de borderafscheiding geleverd wordt op een handige rol van 10 meter. Deze rolt u gemakkelijk uit.

Plaatsen van de borderrand

U plaatst deze tuinrand eenvoudig in uw tuin. Graag eerst een strook uit de gewenste plek in uw tuin. Plaats vervolgens de borderrand in de sleuf. Bepaal tot hoe ver u de rand in de grond wilt verzinken. Druk de grond of het grind goed tegen de rand aan, wanneer deze in de gleuf staat. Voor extra stevigheid van de borderrand, maakt u gebruik van paaltjes. Sla deze goed aan met een plank en rubberen hamer. Let op nooit direct op de rand met de hamer slaan, hierdoor kan de rand breken. 

Tips

Wilt u de borderrand verlengen? Zaag dan circa 10 cm van uw kunststof borderrand af om deze als koppelstuk te gebruiken. Plaats het afgezaagde stuk vervolgens achter de twee kunststof randen die u wilt verbinden. Schroef het koppelstuk vervolgens vast met RVS tuinschroeven.

Toch niet de borderrand die u zocht? Bekijk ons complete assortiment met borderranden voor onze alternatieven. Of heeft u deze tuinrand liever in een andere kleur? Dat kan! Deze vind u bij de alternatieven voor dit product.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kunststof Borderrand Groen 15 cm hoog Wovar Borderrand Kunststof Groen 15 cm hoog - Rol 10 meter | Duurzame tuinafscheiding Op voorraad
€ 32,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!