Postsaver Paalbeschermer voor 120 mm Ronde Palen en 90 x 90 mm Vierkante Palen - Per Stuk

Productnummer: WV24006

€ 4,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Postsaver Paalbeschermer voor 120 mm Ronde Palen en 90 x 90 mm Vierkante Palen - Per Stuk

  • Houtrot is verleden tijd met deze paalbeschermer
  • Snelle montage van de paalbeschermer
  • Jarenlang plezier van uw houten palen
  • Voor behandelde houten palen wordt de levensduur verdubbeld

Postsaver Paalbeschermer voor 120 mm Ronde Palen en 90 x 90 mm Vierkante Palen - Per Stuk

Bent u op zoek naar een paalbeschermer voor 120 mm ronde palen of 90 x 90 mm vierkante palen? Dan is de Postsaver paalbeschermer voor u een goede keuze. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het hout van de paal niet gaat rotten op het gebied waar lucht en grond samenkomen. De paalbeschermer verlengt op deze manier de levensduur van de palen, maar alleen bij geïmpregneerde houtsoorten. De lengte van de paalbeschermer is 35 cm en kan gebruikt worden voor 12 cm ronde palen en 9 x 9 cm vierkante palen. Deze Postsaver paalbeschermer is tevens te gebruiken voor 88 x 88 mm vierkante palen. Wilt u de paalbeschermer voor onbehandelde Lariks of Douglas palen gebruiken? Ons advies: plaats twee Postsavers boven elkaar en houdt rekening met een kleine overlap. Op deze wijze bent u verzekerd van een groter beschermd gedeelte. 

Het gebruiken van de Postsaver paalbeschermer

De buitenlaag van de paalbeschermer bestaat uit polyethyleen en de binnenlaag van smeltbaar bitumen. De binnenlaag smelt door een verf- of gasbrander te gebruiken, om zich op deze wijze stevig te kunnen gaan hechten aan de paal. Deze Postsaver beschermlaag zorgt ervoor dat de levensduur verdubbeld wordt. Dit geldt overigens alleen voor geïmpregneerde houtsoorten. 

Handleiding voor vierkante palen 

Ons advies voor vierkante palen: ga per zijde aan het werk. Gebruik daarnaast een natte verfroller om over de Postsaver paalbeschermer heen te rollen om zeker te zijn van een goede aanhechting aan de paal. Blijf dit herhalen totdat u alle zijden heeft gehad en laat de Postsaver nog even afkoelen voordat u hem in de grond plaatst.

Direct aan de slag? Bekijk ons assortiment van mooie tuinpalen, Lariks Douglas palen en/of gefreesde palen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Postsaver Paalbeschermer voor 120 mm Ronde Palen en 90 x 90 mm Vierkante Palen Postsaver Paalbeschermer voor 120 mm Ronde Palen en 90 x 90 mm Vierkante Palen - Per Stuk Op voorraad
€ 4,25 Per stuk incl. BTW