Postsaver Paalbeschermer 150 mm voor Ronde Palen en 125 x 125 mm Vierkante Palen - Per Stuk

Productnummer: WV24010

€ 7,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Postsaver Paalbeschermer 150 mm voor Ronde Palen en 125 x 125 mm Vierkante Palen - Per Stuk

  • Paalbeschermer zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en vocht geen kans krijgen om de paal te beschadigen!
  • Blijf jarenlang van uw mooie houten palen genieten
  • De paalbeschermer is snel te monteren
  • Behandeld hout? Deze paalbeschermer verdubbelt de levensduur!

Postsaver Paalbeschermer 150 mm voor Ronde Palen en 125 x 125 mm Vierkante Palen - Per Stuk

Wilt u dat uw houten palen zo lang mogelijk mooi blijven? Zorg er dan voor dat u de Postsaver paalbeschermer aanschaft voor bescherming tegen houtrot. Deze paalbeschermer is geschikt voor 150 mm ronde palen en 125 x 125 mm vierkante palen. De Postsaver paalbeschermer is 350 mm lang. Plaats de paalbeschermer op de kruising tussen lucht en grond om te voorkomen dat schimmels, bacteriën en vocht de paal zullen aantasten. De paalbeschermer zorgt ervoor dat de levensduur van uw houten palen twee maal zo lang wordt, dit geldt overigens alleen voor houtsoorten die behandeld zijn. Gebruikt u onbehandelde Lariks of Douglas palen? Zorg ervoor dat u twee Postsavers boven elkaar plaatst. Daarnaast raden wij aan om een kleine overlap te creëren om zeker te zijn van een groter beschermd gedeelte.

De paalbeschermer om uw houten palen plaatsen

De Postsaver paalbeschermers bestaan uit een buiten- en binnenlaag. De buitenlaag is gemaakt van de stof polyethyleen en de binnenlaag van de smeltbare stof bitumen. Om de paalbeschermer stevig aan de paal te laten hechten, dient de binnenlaag gesmolten te worden door middel van een gas- of verfbrander. De paal dient droog te zijn voordat u begint met het smelten. Laat na afloop de Postsaver paalbeschermer enkele minuten afkoelen, voordat u hem op de gewenste plaats in de grond zet. 

Vierkante palen?

Bij vierkante palen is het handig om per zijde van de paal te werken en deze een voor een af te gaan totdat u alle zijden gehad heeft. Tip: gebruik een natte verfroller om over de Postsaver heen te rollen, dit helpt om te zorgen voor een goede aanhechting aan de paal. Plaats de paal in de grond zodra de paalbeschermer afgekoeld is.   

Bent u nog op zoek naar mooie houten palen voor een pergola? Bekijk dan ons assortiment Lariks Douglas palen, gefreesde palen en/of tuinpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Postsaver Paalbeschermer voor 150 mm Ronde Palen en 125 x 125 mm Vierkante Palen Postsaver Paalbeschermer 150 mm voor Ronde Palen en 125 x 125 mm Vierkante Palen - Per Stuk Op voorraad
€ 7,25 Per stuk incl. BTW