Wovar Slangenboor voor hout 10 x 460 mm

Productnummer: WV66254 Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai

Voor- en nadelen van Wovar Slangenboor voor hout 10 x 460 mm

  • Extra gehard staal
  • Vlijmscherp
  • Lange levensduur

Wovar Slangenboor voor hout 10 x 460 mm

De slangenboor voor hardhout 10 x 460 mm is gemaakt van extra gehard staal. Dit maakt de boor ijzersterk en zorgt voor een lange levensduur. Wilt u nauwkeurig een diep gat kunnen boren? Dit kan door het vlijmscherpe centreerpunt. De zeskant opname zorgt voor extra grip van uw elektrische boormachine. Deze aansluiting is namelijk universeel en daardoor geschikt voor iedere boormachine. Door de zeskantige kop past deze slangenboor geschikt voor iedere boormachine.

Voor deze slangenboor is een krachtige boormachine vereist. Druk de boor niet in één keer door het hout. Beweeg de lange houtboor telkens 2 centimeter in en uit het hout zodat het zaagsel kan worden afgevoerd en de boor niet te warm wordt.

Voorboren Houtdraadbouten M12

Met deze lange hardhoutboor 10 x 460 mm boort u makkelijk door hardhoutsoorten zoals Azobe, Ipe en Bankirai. Door de lengte van 46 cm kan deze boor zeer diepe gaten boren. Deze slangenboor wordt veel gebruikt om houtdraadbouten M12 voor te boren.  
 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Slangenboor-Hardhout-6mm Wovar Slangenboor voor Hardhout 10 x 460 mm Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai Op voorraad
€ 8,95 Per stuk incl. BTW