Logo Gadero
service

Sus Small Sun LED Grondspot 24V Suslight

Productnummer
SL27012
Energielabel A++
Lichtbereik 2,5 meter
IP Waarde: IP67
sus_small_sun_grondspot
sus_small_sun_grondspot_suslight
sus_small_sun_tekening
sus_small_sun_sfeer
grondverlichting_in_gras
verlichting_grond_bij_boom
close_up_grondspots
boom_verlicht_door_grondspot
Per stuk

72,95

incl. BTW

6 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Hoogte
9,7 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 24V Kabelsysteem Suslight

  • Osram Highpower LED (Warm White)

  • Laag Vermogen 1,5W

  • Corrosiebestendige nylon huls

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Kleur
Grijs
Hoogte
9,7 cm
Diameter
8 cm

Sus Small Sun LED Grondspot 24V Suslight

De Sus Small Sun van Suslight is een hoogwaardige 24V LED grondspot wat beschikt over een sterke gepoedercoate aluminium behuizing. Daarnaast wordt de Sus Small Sun LED grondspot extra beschermt tegen invloeden in de grond dankzij de corrosie bestendige nylon huls en gehard glas. Daarmee is deze 24 volts spot voor in de grond uitermate geschikt als accentlicht voor het verlichten / accenturen van o.a. een haag of kleine bomen in uw tuin zoals plantanen of een gevel van een huis of garage. Met een diameter van 8 cm en hoogte van 9,7 cm is deze grondspot relatief klein van formaat, echter deze hoogwaardige tuinspot verdraagt een kacht van maar liefst 2.500 KG waarmee de Sus Small Sun LED grondspot ook overrijdbaar is door auto's. Hiermee is deze grondspot van Suslight ook te plaatsen in bestrating van een oprit of tuinpad. De Sus Small Sun LED grondspot van Suslight wordt tevens geleverd met 5 jaar Garantie.

LED Grondspot

De Sus Small Sun beschikt over een Osram Highpower LED lamp wat zorgt voor warm en indicatief licht (2700K - Warm White). Door het lage stroomverbruik van slechts 1,5 Watt is deze LED grondspot ook super energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiëntte LED grondpot heeft lichtbereik van ca. 2,5 meter (140 lumen) en komt dan ook het beste tot zijn recht als accentlicht voor het sfeervol verlichten van kleine elementen in uw tuin. De Small Sun heeft een IP waarde van IP67, wat inhoud dat de grondspot bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf.

Installatie Sus Small Sun LED Grondspot

De 24V Sus Small Sun Grondspot is door Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te installeren. Door de connector sluit u deze kleine LED tuinspot aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Small Sun van Suslight heeft u minimaal 1 transformator, en 24V stroomkabel nodig.

Meerdere Small Sun grondspots in uw tuin plaatsen? Let op! Per grondspot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere small grondspots in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten grondspot voor buiten zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Deze Sus Small Sun LED grondspot van Suslight is ook leverbaar met een speciale Cover voor zacht en diffuus licht geschikt voor indicatielicht / signaallamp langs een oprit, tuinpad of trap in uw tuin. Kijk voor deze Sus Small Sun LED grondspot + Cover bij de alternatieven onderdaan deze pagina.

24V Quick-Safe Connect systeem

De Sus Small Sun beschikt over en 24V connector en is in een handomdraai aangesloten op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. In combinatie met een transformator, 24V stroomkabel en een T-connector van Suslight plaats u eenvoudig en veilig diverse LED Sus Small Grondspots achter elkaar in een licht cirquit in uw tuin.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED grondspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED grondspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.