Wovar Verstelbaar Poortbeslag Zwart Zwaar 60 cm

Productnummer: WV90002-600 Extreem sterk | Slijtvast

€ 29,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Verstelbaar Poortbeslag Zwart Zwaar 60 cm

  • Enorm sterk
  • Inclusief scharnierplaat
  • Zwart gepoedercoat

Wovar Verstelbaar Poortbeslag Zwart Zwaar 60 cm

Dit verstelbaar poortbeslag van 60 cm lang wordt vaak gebruikt om extreem zware deuren/poorten op te hangen. De forse bout van het beslag kan gebruikt worden om de deur eenvoudig af te stemmen, ook als deze na een aantal jaren wat verzakt is. Kortom: voor echt zware poorten is dit de juiste keuze. Het beslag van het merk Wovar is gemaakt van verzinkt staal waarna deze behandeld is zwarte poedercoating. Niet alleen geeft het zwarte poortbeslag een stoere look op uw poort, ook biedt de coating extra bescherming tegen roest. 

Poortbeslag monteren

De duim van het beslag kan vastgeschroeft worden met M12 houtdraadbouten. Voor het vastzetten van de heng op de deur adviseren wij om M10 slotbouten te gebruiken. Voor het bepalen van de juiste lengte slotbout vult u de volgende berekening in: deurdikte + dikte heng + 1 cm = benodigde lengte slotbout. Rond daarbij af naar boven.

De afmeting van de plaat is 8 x 15 cm en het staal is circa 7 mm dik. De totale lengte van het heng gedeelte is 30 cm en is met een M24 bout aan de plaat verbonden.

Het Wovar zwartgecoat poortbeslag is per stuk verkrijgbaar bij Gadero. Ook verkrijgbaar in de lengte 30 cm.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar Verstelbaar Poortbeslag Zwart Zwaar 60 cm Wovar Verstelbaar Poortbeslag Zwart Zwaar 60 cm Extreem sterk | Slijtvast Op voorraad
€ 29,95 Per stuk incl. BTW