Blokhut Wolfgang 530 x 450 x 247 cm

2 openslaande deuren en zijdeur naar berging   |   Inclusief dakshingles recht

€ 2948,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 2948,95Dit product
€ 2948,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Wolfgang 530 x 450 x 247 cm

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11173
Afmetingen:
530 x 450 x 247 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
247
Deurhoogte:
190
Ramen:
2
Dakbedekking:
Dakshingles 30 m2
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
530 cm
Diepte:
450 cm

Blokhut Wolfgang 530 x 450 x 247 cm

Deze zeer ruime blokhut Wolfgang van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. De blokhut heeft twee openslaande deuren en een deur aan de zijkant van het huisje. Het tuinhuis heeft een dubbele deur met een groot raamwerk, daarnaast heeft het nog een uitzetraam. Al het glaswerk is voorzien van enkel glas. Naast het blokhutgedeelte heeft het tuinhuis Wolfgang nog een berging. Deze heeft een enkele deur met raamwerk en is op de achterkant ook nog voorzien van een uitzetraam. Beide ruimtes zijn voorzien van veel lichtinval. 

Afmetingen

De blokhut van onbehandeld vurenhout heeft wanden van 45 mm dikte. De breedte van het tuinhuis is ongeveer 400 cm en is 280 cm diep. De afmeting van de berging is 135x450 cm. De funderingsmaat van het tuinhuis is 510x280 cm/430 cm. De deuren zijn 159 cm breed en 190 cm hoog inclusief kozijn. Er zijn 2 ramen van 85x68 cm en zijn te openen. De maten van de ramen zijn inclusief kozijn. De ramen en deuren worden geleverd met vaste roedes. De deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen. De blokhut kan gespiegeld opgebouwd worden.

Verduurzamen

U kunt het buitenverblijf naar eigen wens laten impregneren. Door ons uw blokhut Wolfgang laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen of bruin geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Wolfgang in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Wolfgang. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Blokhut Wolfgang Blokhut Wolfgang Tuindeco 530 x 450 x 247 cm 2 openslaande deuren en zijdeur naar berging   |   Inclusief dakshingles recht Ruim op voorraad
€ 2948,95 per stuk incl. BTW