Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje

Productnummer: DE112050 Nu met dubbel glas en dakshingles   |   8 te openen ramen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 3848,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 3848,95 Standaardproduct Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje

  • Dubbel glas
  • Veel ramen waardoor veel licht
  • Inclusief hang- en sluitwerk
  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje

Dit is een schitterend stijlvolle houten blokhut met zeer veel ruimte. Bestel blokhut Clockhouse 6x4 meter met dubbel glas en 45 m2 dakshingles bij Gadero.nl. De wanddikte is 44 mm dik en het hout is van Noordeuropees vuren. Deze blokhut valt onder de blokhut 6x4 meter categorie. Maak van deze grote bouwpakket blokhut een werkruimte, kantine, vakantiewoning, tuinkantoor of mantelzorgwoning. 

Blokhut Clockhous met één kamer en dakkapel

Blokhut Clockhouse is een prachtig klein huisje, oftewel een tiny house. Dit huisje beschikt over een grote leefruimte en kan met een paar kleine aanpassing geschikt gemaakt worden voor permanente bewoning. Als luxe overnachtingsplaats voor gasten biedt dit tuinhuis alles wat u nodig heeft. Vrienden en familie komen graag bij u op bezoek als u ze dit huis als onderkomen biedt!

Ook een zelfstandig ondernemer krijgt veel ruimte voor zijn kantoor, wanneer de keuze op blokhut Clockhouse valt. Losstaand van het huis worden werk en privé letterlijk gescheiden. De wanden zijn van nature isolerend dankzij de houtdikte van 44 mm. Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas.

Blokhut Clockhouse wordt geleverd inclusief een houten vloer van 27mm met fundering en dakplanken met een dikte van 27 mm, wat ze ideaal maakt voor isolatie. Dit tuinhuis is na isolatie geschikt om het hele jaar door te gebruiken. De openslaande deuren van glas, de middellange vensters aan de voorzijde en zijkanten zorgen voor een lichte en toegankelijke uitstraling. Het kleine dakkapel draagt daar extra aan bij.

Blokhut Clockhouse is voorzien van maar liefst 10 uitzetramen met dubbele beglazing en een dubbele deur met dubbele beglazing. De blokhut bestaat uit planken van massief onbehandeld vuren die voorzien zijn van een groef- en veerverbinding. Met een wanddikte van 44 mm is deze blokhut zeer degelijk. Wanneer u blokhut Clockhouse op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Clockhouse kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Clockhouse. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De Blokhut Clockhouse is een zeer ruim tuinverblijf en is gemaakt van onbehandeld vuren hout. Het tuinhuis is 550 cm breed, 400 cm diep en heeft een nokhoogte van 351 cm. De afmeting van de dubbele deuren is inclusief kozijn 156 x 189 cm. Alle 8 ramen zijn inclusief kozijn 69 x 128 cm en zijn te openen. De funderingsmaat is 530 x 380 cm. De blokhutprofielen zijn 44 mm dik, door de dikte van de blokhutprofielen is deze blokhut zeer geschikt voor een tuinkantoor. 

Inclusief

Bij blokhut Clockhouse wordt een bouwtekening meegeleverd. Eveneens het hang- en sluitwerk voor de deuren en ramen. Er wordt 45 m2 dakshingles recht bij geleverd. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. De roudes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Deze blokhut Clockhouse met wanden van 44 mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Clockhouse laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 9 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Clockhouse wordt standaard geleverd met 45 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. 

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten Blokhut Clockhouse 550 x 400 Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Nu met dubbel glas en dakshingles   |   8 te openen ramen Ruim op voorraad
€ 3848,95 per stuk incl. btw