Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje / tuinkantoor Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE112050 Nu met dubbel glas   |   8 te openen ramen

9 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 5.463,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Dakraam
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 5.463,95 Standaardproduct Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje / tuinkantoor Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje / tuinkantoor Wanddikte 44 mm

  • Dubbel glas
  • Veel ramen waardoor veel licht
  • Inclusief hang- en sluitwerk
  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen

Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje / tuinkantoor Wanddikte 44 mm

Dit is een schitterend stijlvolle houten blokhut met zeer veel ruimte. Bestel blokhut Clockhouse 6x4 meter met dubbel glas bij Gadero.nl. De wanddikte is 44 mm dik en het hout is van Noordeuropees vuren, dus kleine noestjes en weinig werking. Deze blokhut valt onder de blokhut 6x4 meter categorie. Maak van deze grote bouwpakket blokhut een werkruimte, kantine, vakantiewoning, tuinkantoor of mantelzorgwoning. 

Blokhut Clockhous met één kamer en dakkapel

Blokhut Clockhouse is een prachtig klein huisje, oftewel een tiny house. Dit huisje beschikt over een grote leefruimte en kan met een paar kleine aanpassing geschikt gemaakt worden voor permanente bewoning. Als luxe overnachtingsplaats voor gasten biedt dit tuinhuis alles wat u nodig heeft. Vrienden en familie komen graag bij u op bezoek als u ze dit huis als onderkomen biedt!

U zoekt een houten tuinkantoor? Ook een zelfstandig ondernemer krijgt veel ruimte voor zijn kantoor, wanneer de keuze op blokhut Clockhouse valt. Losstaand van het huis worden werk en privé letterlijk gescheiden. De wanden zijn van nature isolerend dankzij de houtdikte van 44 mm. Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. 

Dit tuinhuis is na isolatie geschikt om het hele jaar door te gebruiken. De openslaande deuren van glas, de middellange vensters aan de voorzijde en zijkanten zorgen voor een lichte en toegankelijke uitstraling. Het kleine dakkapel draagt daar extra aan bij.

Blokhut Clockhouse is voorzien van maar liefst 10 uitzetramen met dubbele beglazing en een dubbele deur met dubbele beglazing. De blokhut bestaat uit planken van massief onbehandeld vuren die voorzien zijn van een groef- en veerverbinding. Met een wanddikte van 44 mm is deze blokhut zeer degelijk. Wanneer u blokhut Clockhouse op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Clockhouse kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Clockhouse. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatieroosters als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De Blokhut Clockhouse is een zeer ruim tuinverblijf en is gemaakt van onbehandeld vuren hout. Het tuinhuis is 550 cm breed, 400 cm diep en heeft een nokhoogte van 351 cm. De afmeting van de dubbele deuren is inclusief kozijn 156 x 189 cm. Alle 8 ramen zijn inclusief kozijn 69 x 128 cm en zijn te openen. De funderingsmaat is 530 x 380 cm. De blokhutprofielen zijn 44 mm dik, door de dikte van de blokhutprofielen is deze blokhut zeer geschikt voor een tuinkantoor. 

Inclusief

Bij blokhut Clockhouse wordt een bouwtekening meegeleverd. Eveneens het hang- en sluitwerk voor de deuren en ramen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. De roudes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Deze blokhut Clockhouse met wanden van 44 mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Clockhouse te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 9 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering blokhut Clockhouse

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Clockhouse dient u zelf dakbedekking uit te zoeken en mee te bestellen. Via de extra opties kunt u o.a. Dakshingels in diverse varianten en kleuren bestellen, waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. 

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool

Wilt u een variant van deze blokhut voor een tuinkantoor of vakantiewoning van hout? Wij maken ook maatwek blokhutten, neem hierover contact met ons of configureer zelf uw maatwerk houten tuinhuis. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Houten Blokhut Clockhouse 550 x 400 Blokhut Clockhouse 550 x 400 cm Bouwpakket houten huisje / tuinkantoor Wanddikte 44 mm Nu met dubbel glas   |   8 te openen ramen Op voorraad
€ 5.463,95 Per stuk incl. BTW