Blokhut Inglund 380 x 320 + Luifel 150 cm

Productnummer: DE11180 Inclusief Dakleer 26.5 m2   |   Inclusief 3 ramen (1 uitzetraam te openen)   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1888,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 62,66 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
SamenstellingSluiten
  • € 1888,95StandaardproductBlokhut Inglund 380 x 320 + Luifel 150 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Inglund 380 x 320 + Luifel 150 cm

  • Grote luifel van 150 cm diep
  • Het zijraam (te openen) is zowel links als rechts te plaatsen
  • 44 mm dikke blokhutprofielen
  • Inclusief dakleer 26.5 m2
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Inglund 380 x 320 + Luifel 150 cm

Deze blokhut Inglund van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. Twee vaste ramen en een dubbele deur met raamwerk aan de voorkant, zorgen samen met een raam op de zijkant voor veel lichtinval. Het raam aan de zijkant is te openen, de twee ramen aan de voorkant zijn vast. Alle ramen zijn voorzien van enkel glas. De dubbele deur biedt een ruime doorgang, zodat u al uw tuinmeubelen en tuingereedschappen gemakkelijk naar binnen brengt. 

Maten

De funderingsmaten van de blokhut Inglund zijn 362 cm x 302 cm. De blokhut zelf is 380 cm breed en 320 cm diep. De 150 cm diepe luifel zorgt voor een fraaie overkapping. Hierdoor komt blokhut Inglund onder de blokhut 5x4 meter modellen te vallen. De grote blokhut Inglund heeft een nokhoogte van 263 cm. De wanden van het tuinhuis, van onbehandeld vurenhout, zijn 4.4 cm dik. Blokhut Inglund leveren wij inclusief 26.5 m2 dakleer, hier kunt u eventueel shingles overheen monteren. De deur van dit populaire tuinhuisje Inglund van Tuindeco is 196 cm hoog inclusief kozijn en is 161 cm breed. De ramen naast de dubbele deur zijn vast en zijn inclusief kozijn 42 x 189 cm. Het zijraam is te openen en is inclusief kozijn 87 x 67 cm.

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Inglund laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Inglund in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, grijs, antraciet of kleurloos. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Inglund. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Starterset

Voor blokhut Inglund kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhut Inglund. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Dakbedekking

Blokhut Inglund wordt standaard geleverd met 26.5 m2 bitumen dakleer voor het bedekken van het puntdak. Voor een meerprijs kunt u deze blokhut ook bestellen met duurzamere vormen van dakbedekking waaronder dakshingles, dakpanprofielplaten en aqua-pan. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart, Dakshingles Beverstaart Groen, Dakpanprofielplaten in Terracotta rood of Aqua-pan in Antraciet-grijs.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee bestellen. Kijk hiervoor de extra opties.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens bij de extra opties complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 65 en 100 mm in de kleur antraciet of eek dakgootset van 125 mm in verzinkt.

Let op! Voor het goed monteren van een dakgootset adviseren wij oom gootplanken van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Inbegrepen

Bij de blokhut met overkapping ontvangt u standaard 26.5 m2 dakleer. De deuren en ramen worden met losse roedes geleverd. Deze blokhut Inglund met wanden van 44mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Bestel blokhut Inglund nu met service en Thuiswinkel Waarborg voorwaarden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Luifel 150 cm Blokhut InglundBlokhut Inglund 380 x 320 + Luifel 150 cm Inclusief Dakleer 26.5 m2   |   Inclusief 3 ramen (1 uitzetraam te openen)   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1888,95 per stuk incl. btw