Blokhut Sibella met Overkapping 850 x 420 cm

Openslaande deuren   |   grote ramen

€ 4898,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 4898,95Dit product
€ 4898,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Sibella met Overkapping 850 x 420 cm

  • Dubbel glas
  • Grote blokhut met aparte berging
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Gratis bezorging
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112016
Afmetingen:
850 x 420 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5 cm
Nokhoogte:
317 cm
Deurhoogte:
190 cm inclusief kozijn
Ramen:
1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief dakshingles
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
850 cm
Diepte:
420 cm

Blokhut Sibella met Overkapping 850 x 420 cm

Dit is niet zomaar een blokhut. Deze blokhut Sibella heeft een zeer ruim blokhut gedeelte en een riante overkapping. Uniek is de stijlvolle wolfskap dak die deze blokhut Sibella standaard heeft. De luxe harmonicadeuren zorgen ervoor dat u uw blokhut volledig kan open zetten en zo in feite uw overkapping kan verlengen. De afmetingen zijn 8.5 bij 4.2 meter. Wij leveren blokhut Sibella met dubbel glas, 48m2 dakshingles en gratis bezorging.

Afmeting

De afmeting van de blokhut met overkapping is in totaal 850 x 420 cm. De afmeting van de berging is 420 x 150 cm, de blokhut 420 x 400 cm en van de overkapping 420 x 280 cm. De nokhoogte is 317 cm. De dubbele deur is 261 x 196 cm en bestaat uit 4 losse delen (harmonica) waardoor u minder ruimte nodig heeft voor het openen van de deuren en meer profijt heeft van de overkapping. Het raam is inclusief kozijn 201 x 95 cm en is te openen. De funderingsmaat is 830 x 400 cm.

Impregneren of in grondverf laten spuiten?

Wij leveren blokhut Sibella standaard in Noord Europees blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u zelf daarna niet direct hoeft te beitsen en u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Sibella in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Sibella. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Inclusief

Deze blokhut wordt standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Ook het hang- en sluitwerk hoort hierbij. De ramen en deuren hebben losse roedes. Blokhut Sibella wordt standaard geleverd met 45 m2 zwarte dakshingles (recht). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin.

Bestel blokhut Sibella nu onder gunstige Thuiswinkel service voorwaarden voor de beste prijs met service bij blokhutwinkel Gadero.nl.  


Vragen & antwoorden over dit product

Zie kopje behandeling, waar u de optie grijs geimpregneerd ziet staan. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten Blokhut Sibella 850 x 420 cm Blokhut Sibella met Overkapping 850 x 420 cm Openslaande deuren   |   grote ramen Ruim op voorraad
€ 4898,95 per stuk incl. BTW