Blokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm

Productnummer: DE81029 Inclusief veranda hekken   |   Inclusief Enkele & Dubbele Deur met dubbel glas   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden

Op voorraad (3 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 2848,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 94,50 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Gootplank (t.b.v. bevestigen dakgootset)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
SamenstellingSluiten
  • € 2848,95StandaardproductBlokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm

  • Berging met ruime overkapping
  • Met fraaie verandahekken
  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Inclusief Enkele & Dubbele Deur (dubbel glas)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
  • Minder luxe dan Lariks Douglas Kapschuur

Blokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm

Blokhut Kukku van Tuindeco is een luxe houten blokhut inclusief veranda van 700 x 350 cm! U kan deze blokhut Kukka van Scandinavisch vuren hout als binnenverblijf gebruiken of heerlijk buiten overdekt zitten. Bij zomerse temparaturen kunt u heerlijk buiten zitten en geen last van de zon hebben, natuurlijk kunt u ook buiten zitten terwijl het regent! Het schitterende dak van dit tuinhuis met veranda heeft een kapschuur vorm.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 250+450x350 cm
Funderingsmaat 680x330 cm
Wandhoogte 251 cm
Nokhoogte 279 cm
Overkapping 450 cm
Deuren 1 (89x188) 1 (155x188)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 28,1 m²
Inhoud 19,7 m³
Oppervlakte (m²) 21,8 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Verder kijken? Zie overkapping ca 7 meter breed en blokhut 7x4 meter voor vergelijkbare modellen.

Afmetingen

Deze blokhut Kukka met veranda heeft een breedte 7 meter, een diepte van 3.50 meter, een nokhoogte van ca. 279 cm. De hout/wand dikte van deze fantastische onbehandelde houten blokhut is maar liefst 4 cm. Blokthut / kapschuurmodel Kukka bestaat uit een basis hout berging van 250 x 350 cm en wordt geleverd inclusief enkele deur voor aan de zijkant en dubbele deur voor aan de voorkant. De dubbele deur is inclusief kozijn 155 cm breed. De  enkele deur is 89 cm breed inclusief kozijn. De deuren worden met losse roedes geleverd.

Het terras gedeelte is 450 x 350 cm groot, dus ruim genoeg voor een tuintafel met stoelen of een loungeset. De overkapping wordt tevens geleverd met geheel dichte achterwand, half dichte zijwand en 3 verrande hekken waardoor u perfect beschut zit en heerlijk kunt geniet van het buitenleven. Deze blokhut heeft een oppervlakte van 21,8 m².

Deuren 1 (89x188) 1 (155x188)

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Kukka van Tuindeco kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Dakbedekking

Blokhut Kukka wordt standaard geleverd met 36 m2 Dakshingles Recht als dakbedekking. U kunt via de extra opties zelf nog kiezen voor diverse kleuren Dakshingles Recht waaronder zwart, rood of groen. Voor een meerprijs kunt u ook andere type Dakshingles meebestellen waaronder Beverstaart of Hexagonaal. Ook kunt u een duurzamere vorm van dakbedekking meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen (meerprijs) van Dakpanprofielplaten in diverse kleuren.

Let op! Voor het toepassen / meebestellen van dakpanprofielplaten adviseren wij u om de brede windveren mee te bestellen. U dient deze mee te bestellen via de extra opties! De kleur van de windveren kunnen iets afwijken.

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater van het kapschuurdak van Blokhut Kukka kunt u ook complete dakgootsets meebestellen. Kies o.a. uit Dakgootset Kunststof Antraciet 100 mm of Dakgootset 125mm Vuurverzinkt.

Let op! Voor het toepassen / meebestellen van een dakgootset is een gootplank nodig. U dient deze mee te bestellen via de extra opties! De kleur van de gootplank kan iets afwijken.

Houten Vloer

Deze Blokhut Kukka met luifel van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de berging. Via de extra opties is het mogelijk een op maat houten vloerpakket voor in deze blokhut mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. onbehandelde hout vloer in 18 of 26mm dikte of voor een geimpregneerde houten vloer van 18 of 26 mm.

Bouwpakket

Deze kapschuur met blokhut wordt standaard geleverd met 36m2 dakshingles. Kies bij extra opties de gewenste kleur uit. De blokhutkapschuur met luifel leveren wij inclusief bevestigingsmaterialen, duidelijke bouwtekening en dubbel glas. De deuren worden met losse roedes geleverd. De blokhut met overkapping kan ook gespiegeld opgebouwd worden. Deze blokhut Kukka met wanden van 40mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Maak uw tuinhuis compleet

Uw tuinhuis + overkapping maakt u helemaal af met een houten vloer of met bestrating onder uw luifel. Kies uit abbeystones in wildverband grijs, zwart of sierra kleur bijvoorbeeld. Ook mogelijk is een vloer van onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels te maken. Onze waaltjes in zwart of genuanceerde kleur zijn ook populair voor onder uw terrasoverkapping. Eveneens leveren wij een groot assortiment loungesets en houten tuinmeubelen voor uw overdekte terras.

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Kukka laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Kukka in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 6 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Kukka. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 40 mm,  Blokhut 7x4, Overkapping 7 meter breed


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze blokhut met overkapping ook precies tegenovergesteld te koop? Dus blokhut links?

De overkapping kan ook gespiegeld opgebouwd worden.

Is deze blokhut ook in grotere maat verkrijgbaar .

Dit type is groter te koop. Kijk hiervoor bij de Avon en Mokka.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd met Dubbel Glas Houten Blokhut Kukka 700 x 350 cmBlokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm Inclusief veranda hekken   |   Inclusief Enkele & Dubbele Deur met dubbel glas   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden Ruim op voorraad
€ 2848,95 per stuk incl. btw