Blokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer: DE81029 Inclusief veranda hekken   |   Inclusief Enkele & Dubbele Deur met dubbel glas   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden

43 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 4.092,95 € 3.899,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 3.899,95 Standaardproduct Blokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm Wanddikte 40 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm Wanddikte 40 mm

 • Berging met ruime overkapping
 • Met fraaie verandahekken
 • Kan gespiegeld opgebouwd worden
 • Inclusief Enkele & Dubbele Deur (dubbel glas)
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Minder luxe dan Lariks Douglas Kapschuur

Blokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm Wanddikte 40 mm

Blokhut Kukku van Tuindeco is een luxe houten blokhut inclusief veranda van 700 x 350 cm! U kan deze blokhut Kukka van Scandinavisch vuren hout als binnenverblijf gebruiken of heerlijk buiten overdekt zitten. Bij zomerse temparaturen kunt u heerlijk buiten zitten en geen last van de zon hebben, natuurlijk kunt u ook buiten zitten terwijl het regent! Het schitterende dak van dit tuinhuis met veranda heeft een kapschuur vorm.

BlokhutDIRECT = Snelle levering van Blokhut Kukka.

Heeft u haast? Wij kunnen Blokhut Kukka-DIRECT ook uit voorraad binnen 48 uur bij u thuis leveren. U heeft bij deze zogenaamde Blokhut-DIRECT service van Gadero dan wel een beperkte keuze aan extra opties. Zo kunt u o.a. NIET laten impregneren of spuiten. Voor meer informatie over de DIRECT service klik op de Blokhut-Kukka-Direct link. Nu ook als grijs geïmpregneerd en groen geïmpregneerd direct uit voorraad leverbaar.

 • Hout geschaafd Ja
 • Afmetingen 250+450x350 cm
 • Funderingsmaat 680x330 cm
 • Wandhoogte 251 cm
 • Nokhoogte 279 cm
 • Overkapping 450 cm
 • Deuren 1 (89x188) 1 (155x188)
 • Beglazing Dubbelglas
 • Daksoort Zadeldak
 • Dakbedekking Geen
 • Dakoppervlak 28,1 m²
 • Inhoud 19,7 m³
 • Oppervlakte (m²) 21,8 m²
 • Gespiegeld op te bouwen: Ja

Verder kijken? Zie overkapping ca 7 meter breed en blokhut 7x4 meter voor vergelijkbare modellen.

Afmetingen

Deze blokhut Kukka met veranda heeft een breedte 7 meter, een diepte van 3.50 meter, een nokhoogte van ca. 279 cm. De hout/wand dikte van deze fantastische onbehandelde houten blokhut is maar liefst 4 cm. Blokthut / kapschuurmodel Kukka bestaat uit een basis hout berging van 250 x 350 cm en wordt geleverd inclusief enkele deur voor aan de zijkant en dubbele deur voor aan de voorkant. De dubbele deur is inclusief kozijn 155 cm breed. De enkele deur is 89 cm breed inclusief kozijn. De deuren worden met losse roedes geleverd.

Het terras gedeelte is 450 x 350 cm groot, dus ruim genoeg voor een tuintafel met stoelen of een loungeset. De overkapping wordt tevens geleverd met geheel dichte achterwand, half dichte zijwand en 3 verrande hekken waardoor u perfect beschut zit en heerlijk kunt geniet van het buitenleven. Deze blokhut heeft een oppervlakte van 21,8 m².

Deuren 1 (89x188) 1 (155x188) Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Kukka van Tuindeco kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Dakbedekking

Blokhut Kukka wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Voor een meerprijs kunt u via de extra opties voor diverse kleuren rechte shingles waaronder zwart, rood of groen. Tevens kunt u nog kiezen voor Dakshingles Beverstaart of Hexagonaal in diverse kleuren. Ook kunt u een duurzamere vorm van dakbedekking meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen (meerprijs) van Dakpanprofielplaten in diverse kleuren.

Let op! Voor het toepassen / meebestellen van dakpanprofielplaten adviseren wij u om de brede windveren mee te bestellen. U dient deze mee te bestellen via de extra opties! De kleur van de windveren kunnen iets afwijken.

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater van het kapschuurdak van Blokhut Kukka kunt u ook complete dakgootsets meebestellen. Kies o.a. uit Dakgootset Kunststof Antraciet 100 mm of Dakgootset 125mm Vuurverzinkt.

Houten Vloer

Deze Blokhut Kukka met luifel van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de berging. Via de extra opties is het mogelijk een op maat houten vloerpakket voor in deze blokhut mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. onbehandelde hout vloer in 18 of 26mm dikte of voor een geimpregneerde houten vloer van 18 of 26 mm.

Bouwpakket

De blokhutkapschuur met luifel leveren wij inclusief bevestigingsmaterialen, duidelijke bouwtekening en dubbel glas. De deuren worden met losse roedes geleverd. De blokhut met overkapping kan ook gespiegeld opgebouwd worden. Deze blokhut Kukka met wanden van 40mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Maak uw tuinhuis compleet

Uw tuinhuis + overkapping maakt u helemaal af met een houten vloer of met bestrating onder uw luifel. Kies uit abbeystones in wildverband grijs, zwart of sierra kleur bijvoorbeeld. Ook mogelijk is een vloer van onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels te maken. Onze waaltjes in zwart of genuanceerde kleur zijn ook populair voor onder uw terrasoverkapping. Eveneens leveren wij een groot assortiment loungesets en houten tuinmeubelen voor uw overdekte terras.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Kukka te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 40 mm, Blokhut 7x4, Overkapping 7 meter breed

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze blokhut met overkapping ook precies tegenovergesteld te koop? Dus blokhut links?

De overkapping kan ook gespiegeld opgebouwd worden.

Is deze blokhut ook in grotere maat verkrijgbaar .

Dit type is groter te koop. Kijk hiervoor bij de Avon en Mokka.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd met Dubbel Glas Houten Blokhut Kukka 700 x 350 cm Blokhut Kapschuur Kukka 700 x 350 x 279 cm Wanddikte 40 mm Inclusief veranda hekken   |   Inclusief Enkele & Dubbele Deur met dubbel glas   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden Op voorraad
€ 4.092,95 € 3.899,95 Per stuk incl. BTW