Logo Gadero
service

Cliff Walling Antraciet Gekloofd 30 x 12 x 12 cm

Productnummer
GL72233
Verouderde muurelementen, creëer een nostalgisch tuinmuurtje
cliffwalling_antraciet
cliffwalling_gekloofd
cliffwalling_0
Per stuk

4,30

incl. BTW

16 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
30 cm
Breedte
12 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Specificaties

Gewicht
9,6 kg
Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Lengte
30 cm
Breedte
12 cm
Dikte
12 cm
Afmetingen
12x12x30 cm

Cliff Walling Antraciet Gekloofd 30 x 12 x 12 cm

De Cliff Walling stenen in de kleur antraciet zijn Gekloofde ofwel gekliefde betonnen muurelementen. Ook zijn de stenen getrommeld. Getrommeld houdt in dat de stenen zijn verouderd in een grote centrifugetrommel. In deze trommel worden kleine beschadigingen aangebracht aan de stenen. Dit zorgt ervoor dat de stenen er verouderd uit komen te zien. De voorzijde van de muur elementen is gekliefd / gekloofd. Dit houdt in dat deze zijde een ruw oppervlak heeft en dat het natuursteen wat in het beton verwerkt is, mooi naar voren komt.

Met deze Gardenlux muurelementen legt u zeer eenvoudig een mooie bloembak, verhoogde border of bijvoorbeeld een vijferafscheiding aan. Ons advies is om de stapelblokken aan elkaar te verlijmen met speciale Gardenlux steenlijm zodat het muurtje stevig blijft staan en de stapelstenen niet kunnen verschuiven. De muurelementen zijn verkrijgbaar in de afmetingen: 55 x 20 x 6,5 cm. Zie onderstaande video voor leginstructies:

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!