Ronde Gefreesde Paal Diameter 7 cm Geïmpregneerd

KOMO

Productnummer: VZ2143   |   Duurzame palen   |   Keteldruk geïmpregneerd tot de kern

Afwijkende levertijd Ca. 8 werkdagen

Vanaf € 7,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Ronde Gefreesde Paal 7 cm doorsnee
200 cm x x 7 cm € 7,95 per stuk
Ruim op voorraad

Voor- en nadelen van Ronde Gefreesde Paal Diameter 7 cm Geïmpregneerd

  • Gefreesd, dus zeer rechte vorm
  • Ketedruk geimpregneerd, dus geschikt voor in de grond
  • Gepunt en gekruind

Ronde Gefreesde Paal Diameter 7 cm Geïmpregneerd

Deze ronde, gefreesde behandelde paal is gemaakt van naaldhout. De afmeting van deze paal is circa 7 cm doorsneeen is verkrijgbaar in de lengtes 180, 200 en 250 cm. Deze cilindrisch gefreesde palen met haakse kop leveren wij gepunt en gekroond. Onder gekroonde palen verstaan wij palen met een afwaterende, platte kop. Dit wordt ook wel gekruind genoemd. De palen zijn Celfix behandeld, op milieuverantwoorde wijze geïmpregneerd en verduurzaamd. Ideaal voor het maken van een palenwand of voor een beschoeiing. Door de mooie ronde vorm sluiten de palen goed op elkaar aan. Wij adviseren de palen minstens 40 cm in de grond te plaatsen. Extra verstevigen van de palenwand kan met een dwarsplank die u onder in de grond aan de palen vast schroeft. Wij adviseren Torx 4 x 50 mm schroeven te gebruiken.

Tips

De palenwand kunt u prima laten begroeien met klimplanten. Een extra speels beeld krijgt u door de palen op verschillende hoogtes te plaatsen (wisselend – trapsgewijs). Afwisselen met een trellisscherm geeft een leuk speels effect.

Ronde, gekroonde tuinpalen goedkoop kopen? Ontdek het gemak van Tuinhout online bestellen bij Gadero.nl. Bestel met extra korting tot wel 7% door volledige bundels af te nemen.

Is dit toch niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige rondhout assortiment of ons aanbod aan gefreesde palen!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Paal 7 cm doorsnee Ronde Gefreesde Paal Diameter 7 cm Geïmpregneerd KOMO   |   Duurzame palen   |   Keteldruk geïmpregneerd tot de kern
Vanaf € 7,95 per stuk incl. btw