Logo Gadero
service

Ronde Gefreesde Paal Diameter 7 cm Geimpregneerd

Productnummer
VZ2145
Duurzame palen
Keteldruk geïmpregneerd tot de kern
model_621_600_5
model_gefreesde_paal
model_gekroond
model_gekroonde_palen_gefreesd
Per stuk,vanaf

11,75

incl. BTW

1 variant op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
200 cm
Breedte
7 cm
Kies afmetingen
1 - 3 werkdagen
28 stuks
11,75
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gefreesd, dus zeer rechte vorm

  • Ketedruk geimpregneerd, dus geschikt voor in de grond

  • Gepunt en gekruind

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Geïmpregneerd tuinhout
Product type
Palen
Kleur
Groen
Breedte
7 cm
Dikte
7 cm

Ronde Gefreesde Paal Diameter 7 cm Geimpregneerd

Deze ronde, gefreesde behandelde paal is gemaakt van naaldhout. De afmeting van deze paal is circa 7 cm doorsneeen is verkrijgbaar in de lengtes 180, 200 en 250 cm. Deze cilindrisch gefreesde palen met haakse kop leveren wij gepunt en gekroond. Onder gekroonde palen verstaan wij palen met een afwaterende, platte kop. Dit wordt ook wel gekruind genoemd. De palen zijn Celfix behandeld, op milieuverantwoorde wijze geïmpregneerd en verduurzaamd. Ideaal voor het maken van een palenwand of voor een beschoeiing. Door de mooie ronde vorm sluiten de palen goed op elkaar aan. Wij adviseren de palen minstens 40 cm in de grond te plaatsen. Extra verstevigen van de palenwand kan met een dwarsplank die u onder in de grond aan de palen vast schroeft. Wij adviseren Torx 4 x 50 mm schroeven te gebruiken.

Tips

De palenwand kunt u prima laten begroeien met klimplanten. Een extra speels beeld krijgt u door de palen op verschillende hoogtes te plaatsen (wisselend – trapsgewijs). Afwisselen met een trellisscherm geeft een leuk speels effect.

Ronde, gekroonde tuinpalen goedkoop kopen? Ontdek het gemak van Tuinhout online bestellen bij Gadero.nl. Bestel met extra korting tot wel 7% door volledige bundels af te nemen.

Is dit toch niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige rondhout assortiment of ons aanbod aan gefreesde palen!