Logo Gadero
service

Houthandel Amstelveen

U bent van plan om een houtproject te maken in uw tuin. Wij helpen u graag! Gadero levert al uw houtartikelen bij u thuis in Amstelveen. Van Stadshart, Keizer Karelpark, Middenhoven, Westwijk, Oude Dorp tot aan Amstelveen Noord en Amstelveen Zuid. Wij zijn marktleider in hout en bieden het grootste assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast vindt u bij ons ook overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating

Showroom en afhaalpunt bij Amstelveen

Wij begrijpen dat u wellicht eerst het product met eigen ogen wilt zien voordat u het koopt. Dat kan in de buurt van Amstelveen. Gadero heeft een showroom en afhaalpunt in Breukelen, circa 20 minuten met de auto vanaf Amstelveen. Op deze locatie hebben wij een diversiteit van schuttingen, vlonders, overkappingen en andere houtwerken staan ter bezichtiging. Zo kunt u een overwogen keuze maken voor uw klus. Wel adviseren wij om een afspraak te maken als u langs wilt komen.

Ook kunt u uw bestelling afhalen op de locatie in Breukelen, tussen Utrecht en Amsterdam. Geef bij uw bestelling in de winkelwagen aan dat u wilt afhalen in Breukelen, en wij zorgen dat alles daar klaarligt!

Grand Opening Breukelen Plantenbakken

Hout bezorgen Amstelveen

Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen per regio heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze hardlopende producten worden binnen twee werkdagen bezorgd bij u in Noord-Holland. Sierbestrating heeft geen vaste bezorgdag maar wordt altijd binnen 5 dagen geleverd.  Bekijk informatie over leveren van tuinhout en sierbestrating onze speciale bezorgpagina.

Professionele montage in Amstelveen

Wilt u uw vlonder laten maken of door een echte vakman een schutting laten plaatsen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van tuinhout in Amstelveen of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51!