Logo Gadero
service

Houthandel Uithoorn

Heeft u tuinhout nodig in Uithoorn? Houthandel Gadero bezorgt wekelijks houtartikelen in Uithoorn en omstreken. Van Legmeer, Zijdelwaard, Meerwijk, Thamerdal tot aan Uithoorn centrum. Wij zijn marktleider in tuinhout in de Benelux en hebben een breed assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere bouwwerken als overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating! Gadero staat voor gemak: u hoeft niet naar de bouwmarkt te rijden voor uw tuinhout. Bestel alles gemakkelijk online en wij bezorgen het bij u thuis!

Levering tuinhout in Uithoorn

Elke week komen wij naar Uithoorn voor de bezorging van hout in Noord-Holland. Bekijk de leverdagchecker op deze pagina om te zien wanneer we bij u langs kunnen komen. Goed om te weten is dat niet voor alle producten dezelfde leverdag geldt. Naast de vaste leverdagen is er bijvoorbeeld ook een 48-uurs assortiment. Deze meestverkochte producten worden binnen twee werkdagen geleverd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag, maar dit wordt veelal binnen vijf werkdagen geleverd. Meer informatie over de leveringen van hout vindt u op de bezorgpagina.

Gadero-showroom-Breukelen

Showroom en afhaalpunt in de buurt

Wij begrijpen dat u wellicht eerst het product met eigen ogen wilt zien voordat u het koopt. Dat kan, natuurlijk, in de buurt van Uithoorn. Gadero heeft een showroom en afhaalpunt in Breukelen, circa 25-30 minuten met de auto vanaf Uithoorn. Op deze locatie hebben wij een diversiteit van schuttingen, vlonders, overkappingen en andere houtwerken gemaakt ter bezichtiging. Zo kunt u een overwogen keuze maken voor uw klus. Wel adviseren wij om een afspraak te maken als u langs wilt komen.

Ook kunt u uw bestelling afhalen op de locatie in Breukelen, tussen Utrecht en Amsterdam. Geef bij uw bestelling in de winkelwagen aan dat u wilt afhalen in Breukelen, en wij zorgen dat alles daar klaarligt!

Professionele montage in Uithoorn

Op zoek naar een vakman in Uithoorn voor uw houtproject? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven in de provincie Noord-Holland. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Maak een account aan om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van hout in Uithoorn of andere opmerkingen voor onze Houthandel? Bel 050 230.61.51!