Morane keien 100 - 200 mm 750 kg big bag

Productnummer: RZ70473-100-200 Keien voor decoratie   |   Midi big bag 750 kg

€ 184,40 Per midi bag 750 kg incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 2 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Morane keien 100 - 200 mm 750 kg big bag

De Morane Keien Rond in de bonte kleuren met een steendikte van 10 - 20 cm worden gewonnen uit rivieren. Deze rivierstenen worden geslepen door de sterke stromingen in deze rivieren. Hierdoor onstaan er mooie ronde keien die u op vele manieren kunt toepassen in uw tuin. Deze stenen zijn bijvoorbeeld mooi als afscheiding voor een beekje of vijver. Ook kunt u met deze keien een verhoogde border decoreren. 

Wij raden aan deze keien op worteldoek te leggen. Hiermee voorkomt u dat er onkruid tussen de keien door kan groeien. Ook kunt u de borderranden uit onze webshop gebruiken om de keien goed vast te leggen.

Welk formaat split heb ik nodig?

Het split en grind wordt gezeefd in meerdere formaten. Deze maten zijn dus altijd zeef formaten. Hierdoor kan de grootte van enkele steentjes afwijken van de onder- of bovenmaat. Eén langwerpig steentje kan namelijk in de lengte door de zeef vallen, waardoor deze iets langer en dunner is dan de rest van de partij. Welk formaat split het meest geschikt voor uw tuin is, hangt af van de toepassing van het gesteente.40-60mm is bijvoorbeeld te groot en te grof om op te lopen of rijden. Maar dit formaat is wel prachtig als siersplit in bijvoorbeeld een schanskorf. Wij raden split voor uw oprit aan vanaf een grootte tussen de 5-25 mm. Het split wat u hier voor u heeft is een 16-32 formaat. Wij raden dit formaat aan als siersplit in een siertuin of border(bak) 

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment breuksteen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Morane Keien Bont Gardenlux 10 - 20 cm Morane keien 100 - 200 mm 750 kg big bag Keien voor decoratie   |   Midi big bag 750 kg Op voorraad
€ 184,40 Per midi bag 750 kg incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt