Logo Gadero
inspiratieservice

Morane keien 100 - 200 mm 750 kg big bag

Productnummer
RZ70473-100-200
Keien voor decoratie
Midi big bag 750 kg
morane_keien
Per zak

194,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Materiaalsoort
Natuursteen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Specificaties

Gewicht
750 kg
Materiaalsoort
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Kleur
Kleurmix
Dikte
10 cm

Morane keien 100 - 200 mm 750 kg big bag

De Morane Keien Rond in de bonte kleuren met een steendikte van 10 - 20 cm worden gewonnen uit rivieren. Deze rivierstenen worden geslepen door de sterke stromingen in deze rivieren. Hierdoor onstaan er mooie ronde keien die u op vele manieren kunt toepassen in uw tuin. Deze stenen zijn bijvoorbeeld mooi als afscheiding voor een beekje of vijver. Ook kunt u met deze keien een verhoogde border decoreren.

Wij raden aan deze keien op worteldoek te leggen. Hiermee voorkomt u dat er onkruid tussen de keien door kan groeien. Ook kunt u de borderranden uit onze webshop gebruiken om de keien goed vast te leggen.

Welk formaat split heb ik nodig?

Het split en grind wordt gezeefd in meerdere formaten. Deze maten zijn dus altijd zeef formaten. Hierdoor kan de grootte van enkele steentjes afwijken van de onder- of bovenmaat. Eén langwerpig steentje kan namelijk in de lengte door de zeef vallen, waardoor deze iets langer en dunner is dan de rest van de partij. Welk formaat split het meest geschikt voor uw tuin is, hangt af van de toepassing van het gesteente.40-60mm is bijvoorbeeld te groot en te grof om op te lopen of rijden. Maar dit formaat is wel prachtig als siersplit in bijvoorbeeld een schanskorf. Wij raden split voor uw oprit aan vanaf een grootte tussen de 5-25 mm. Het split wat u hier voor u heeft is een 16-32 formaat. Wij raden dit formaat aan als siersplit in een siertuin of border(bak)

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment breuksteen.