Logo Gadero
inspiratieservice

Onderbalk Massaranduba 4.2 x 6.5 cm glad geschaafd

Productnummer
LDS9335-42-65-1550
Hoogwaardige kwaliteit hardhout
model_balk_hardhout_03_1
model_balk_hardhout_01_1
model_balk_hardhout_02_1
40% korting
Per stuk,vanaf
8,22

4,93

incl. BTW

3 varianten op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
155 cm
Breedte
65 cm
Kies afmetingen
1 - 5 dagen
127 stuks
6,62
1 - 5 dagen
1 stuk
8,224,93
1 - 5 dagen
16 stuks
10,45
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Duurzaam en stevig Massaranduba hardhout

  • Prachtige donkerbruine kleur en mooie lichtgrijze vergrijzing

  • Aan 3 zijden glad geschaafd en heeft 1 groef zijde

  • In vele lengtes bij ons te koop

  • Voorboren is een must!

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Massaranduba
Kleur
Bruin
Breedte
65 cm
Dikte
4,2 cm

Onderbalk Massaranduba 4.2 x 6.5 cm glad geschaafd

Bent u van plan om een rel="noopener noreferrer" vlonder aan te leggen? Kies dan voor deze 4.2 x 6.5 cm hardhouten Massaranduba balk. Deze balk gebruikt u als rel="noopener noreferrer" onderbalk, combineer samen met 6 x 6 cm piketpalen voor een stevige constructie onder uw vlonder. Of leg de onderbalk op een stenen ondervloer met rubberen tegeldragers of verstelbare terrasdragers om extra hoogte te creëren. De balk is aan 3 zijden glad geschaafd en heeft 1 zijde met groeven. Deze onderbalk is verkrijgbaar in diverse lengte maten.

Let op! De Onderbalk Massaranduba in lengtemaat 215 cm beschikken niet altijd over een gladde kant, hierbij geldt dat twee kanten een zijde met groeven kunnen hebben.

Massaranduba ligger

Het hout heeft een luxe donkerbruine kleur en kent een mooie lichtgrijze vergrijzing. Massaranduba hout is grotendeels te vergelijken met Bankirai en Azobe qua duurzaamheid. Het hout is zeer sterk en hard, dit maakt de ligger lastiger te schroeven en te zagen. Ons advies is daarom ook om de balk voor te boren.

Monteren onderbalk

Bevestig deze 42 x 65 mm balk aan de zijkant van uw 6 x 6 x 100 cm piketpalen rijen met m8 x 120 mm slotbouten. Boor de onderbalk altijd voor met een 9 mm boor. Zorg voor circa 15 cm ventilatieruimte onder de balken. Houdt tussen de balken van hart tot hart 40 cm tussenruimte aan bij gebruik van houten dekdelen. Bij composiet is dit afhankelijk van het merk. Ons advies is om niet te besparen op de onderbalken. Een stevige en goede fundering zorgt voor een mooie ligging van de rel="noopener noreferrer" vlonderplanken, minder tot geen door vering en de onderbalken vangen samen met de vlonderschroeven de eventuele werking van het hout op.

Wilt u uw vlonder liever op een stenen ondervloer plaatsen? Plaats deze Massaranduba regels dan op rubberen tegeldragers of op verstelbare terrasdragers. De tegeldragers legt u om de 30 cm, zo drogen de onderbalken gemakkelijker. Plaats de terrasdragers om de 40 cm onder uw balken. Let op: monteer de balken nooit aan uw woning, zorg voor minimaal 2.5 cm afstand.

Bekijk ook ons ruime assortiment met terrasplanken en bestel eenvoudig uw rel="noopener noreferrer" planken en rel="noopener noreferrer" vlonderbouw accessoires mee.