Logo Gadero
service

Sus Diamond - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer
SL27034
Energielabel A+
Lichtbereik 2 meter
IP65 - IK08
4 Watt
310 lumen
sus_diamond_staande_led_buitenlamp
sus_diamond_suslight_staande_tuinlamp_maten
sus_diamond_suslight_staande_tuinlamp_sfeer
sus_diamond_suslight_staande_led_tuinlamp_sfeer
Per stuk

254,45

incl. BTW

Op voorraad
Details
Breedte
18,9 cm
Hoogte
80 cm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 24V Kabelsysteem Suslight

  • Lichtbereik: 2 meter rondstralend

  • Laag Verbruik 4,0 Watt

  • 3 stuks Osram Highpower LED's (Warm White)

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart
Breedte
18,9 cm
Hoogte
80 cm

Sus Diamond - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

De Sus Diamond is een klassiek vormgegeven staande LED buitenlamp van Suslight die perfect kan worden toegepast als indicatieverlichting voor het verlichten van een oprit of een looppad van uw tuin. De Sus Diamond staande LED tuinlamp heeft een modern design met een diamant vormgegeven optiek waarin de LED verlichting is weggewerkt. De hoogwaarde staande tuinlamp beschikt over een robuust zwart gepoedercoate aluminium behuizing.

Deze LED buitenlamp voor langs een oprijlaan is 80 cm hoog en heeft driehoekige staander van 18,9 cm breed en 17,9 cm diep. De staande LED tuinlamp beschikt over een voetplaat met 3 stuks voorgeboorde gaten waardoor deze eenvoudig is te monteren op bijvoorbeeld een terrastegel of houten vlonder. De Sus Diamond heeft een fraai lichtbereik van 2 meter rondom (360 graden). Naast orientatielicht zorgt deze fraaie zwarte staande tuinlamp door zijn rondomstralend licht ook voor diepte in de tuin. De Sus Diamond 24V Staande LED buitenlamp in de kleur zwart wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.

LED Staande Buitenlamp

De Sus Diamond 24V Staande LED tuinlamp is zo ontworpen dat de lichtbron mooi is verwerkt aan de bovenkant van buitenlamp. De Sus Diamond heeft een lichtbereik van 2 meter rondom stralend. Hiermee komt deze LED staande buitenlamp het best tot zijn recht als indicatieverlichting langs een oprit of tuinpad van uw tuin. Deze Sus Diamond van Suslight beschikt over 3 stuks Osram Highpower LED lampjes met een lichtkleur van 2700K - 2850K en een CRI van >85. Door het lage stroomverbruik van slechts 4,0 Watt is deze LED staande tuinlamp ook energiezuinig (Energielabel A+). De Sus Diamond heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat deze oprijlaanverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus Diamond staande buitenlamp van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Diamond staande tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

De Sus Diamond is tevens leverbaar als 230 Volt tuinlamp. De 230V Sus Diamond staande tuinlamp sluit u eenvoudig aan op bestaande grondkabels in uw tuin. Kijk voor de 230V Sus Diamond en andere LED staande buitenverlichting bij de alternatieve producten onderaan deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.