Logo Gadero
service

Terrasverband+ wildverband 4cm dikte Gijs/Zwart Geimpregneerd & Deklaag - Excluton

Productnummer
EX70852
Geïmpregneerd en voorzien van deklaag
Met facetrand
Verschillende stenen per laag
terrasstenen_wildverband_4cm_dik_grijszwart
Per stuk

35,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Verschillende afmetingen voor speelse look

  • Geïmpregneerde stenen met facet

  • Geschikt voor terras en looppad

  • Van Nederlandse bodem

  • Niet geschikt voor oprit

  • Niet aftrillen

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Antraciet grijs
Dikte
4 cm
Type tegel
Betontegel
Ondergrond
Normaal zandbed
Geschikt voor oprit
Nee
Behandeling
Geïmpregneerd
Tegelmaat
Wildverband
Serie
Terrasverband+

Terrasverband+ wildverband 4cm dikte Gijs/Zwart Geimpregneerd & Deklaag - Excluton

Zoekt u strakke stenen voor uw terras, maar wilt u alsnog een speels aanzien creëren in uw tuin? Dan zijn deze klinkers in de kleur grijs/zwart ideaal voor uw tuin! Deze fraaie stenen van A - merk Excluton zijn verkrijgbaar per laag van 1,2 m2. Een laag van deze terrasstenen bestaat uit klinkers met met 3 verschillende afmetingen. Dit noemen wij een wildverband. Het wildverband pakket bestaat uit 20 x 20 cm, 20 x 30 cm en 30 x 40 cm stenen.

Geïmpregneer en met deklaag

Deze stenen zijn geïmpregneerd en voorzien van een deklaag, hierdoor gaan de stenen relatief langer mee dan stenen zonder deze bescherming. Dit zorgt er ook voor dat de klinkers zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Deze stenen beschikken ook over een facetrand.

Het voordeel van een facetrand

Na verloop van tijd kunnen terrasstenen verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw terras of uw tuinpad is op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft gelegd.

Niet voor uw oprit, maar wel...

Deze fraaie stenen zijn niet geschikt voor uw oprit. De terrasstenen zijn namelijk 4 cm dik, dit betekent dat de klinkers niet goed bestand zijn tegen zware belasting. Voor geschikte opritstenen verwijzen wij u graag naar onze categorie oprit bestrating. Wel zijn deze modieuze terrasstenen zeer geschikt voor uw terras of looppad. Door het wildverband geeft u een sierlijke en speelse uitstraling aan uw terras of looppad.

Wilt u uw terras zelf aanleggen? Lees dan deze tips voor terras aanleggen goed door. Ook kunt u hier teruglezen welke toebehoren u voor dit project nodig heeft.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw terrasstenen en u ontvangt ze binnen maximaal 5 werkdagen. Wij van Gadero bezorgen in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.