Voegkruisjes 2mm Zwart 2x10x40 mm per 100 stuks

Productnummer: EX7009032   |   Maak strakke voegen met deze handige voegkruisjes   |   Voor 2mm voegen

€ 31,95 Per zak incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Voegkruisjes 2mm Zwart 2x10x40 mm per 100 stuks

  • Onmisbaar voor strakke voegen
  • Herbruikbaar
  • 100 stuks in 1 zak
  • voor 3mm voegen

Voegkruisjes 2mm Zwart 2x10x40 mm per 100 stuks

Met de King-Assistent voegkruisjes van Excluton wordt het aanleggen van een strak terras, looppad of oprit kinderspel! U plaatst de voegkruisjes, ook wel tegelkruisjes genoemd, eenvoudig tussen de voegen van uw tegels om de juiste voegbreedte te behouden over uw gehele bestrating. U kunt dit doen op de kruispunten van de tegels of u zet ze rechtop tussen de voegen. 

Hoeveel voegkruisjes heb ik nodig? 

Wanneer u bepaald hoeveel voegkruisjes u nodig heeft voor uw bestrating dient u rekening te houden met het gehele oppervlak van uw bestrating en de grootte van de tegels die u legt. Wij raden u aan 2 voegkruisjes per tegelzijde te gebruiken. Voorbeeld: voor een bestrating van 25 m2 met tegels van het formaat 60x60 cm gebruikt u 12 kruisjes per m2 dus 300 voor de gehele 25 m2. 

Altijd een strak terras

Gebruik de King-Assistant voegkruisjes om uw nieuwe terras, looppad of oprit een prachtige, strakke afwerking te geven. Nog niet de tegels gevonden die u zocht? Bekijk dan onze betontegels en keramische tegels en vergeet niet om ook uw voegmortel, opsluitbanden en eventueel drainage mee te bestellen. Gadero levert uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voegkruisjes zwart 2mm dikte 10x40 mm per 100 stuks Voegkruisjes zwart 2 mm dikte 10x40 mm per 100 stuks   |   Maak strakke voegen met deze handige voegkruisjes   |   Voor 2mm voegen Op voorraad
€ 31,95 Per zak incl. BTW