Wovar Onzichtbare Montage Clips voor Vlonderplanken tot 19 cm Breed - Doos 100 stuks

Productnummer: WV66443 Voor een luxe vlonder   |   Geschikt voor alle vlonderplanken   |   Maakt montage met clips mogelijk

€ 109,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Onzichtbare Montage Clips voor Vlonderplanken tot 19 cm Breed - Doos 100 stuks

  • Maakt het mogelijk gewone vlonderplanken met clips te monteren
  • Eenvoudig te monteren
  • Voor brede vlonderplanken tot 19 cm
  • Niet geschikt voor planken breder dan 19 cm

Wovar Onzichtbare Montage Clips voor Vlonderplanken tot 19 cm Breed - Doos 100 stuks

Gaat u een vlonder in uw tuin aanleggen? Dan kunnen deze clips voor onzichtbare montage eigenlijk niet ontbreken. Met deze clips monteert u uw vlonderplanken zonder dat u schroefgaten in de planken hoeft te maken. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste heeft u zo geen zichtbare schroeven in uw vlonder, wat er zeer luxe uitziet. Bovendien is een beschadigde plank makkelijker te vervangen en zijn uw vlonderplanken op deze manier herbruikbaar. Deze clips voor onzichtbare montage zijn geschikt voor vlonderplanken van maximaal 19 cm breed en 2.1 cm dik. U krijgt deze clips geleverd in een doos van 100 stuks. 

Clips vlonder berekenen

Voordat u bestelt moet u natuurlijk weten hoeveel clips u nodig heeft. Hier is een handige rekensom voor. U neemt het aantal vlonderplanken wat u naast elkaar gaat leggen en vermenigvuldigt dit met het aantal onderbalken dat u gaat gebruiken. Legt u bijvoorbeeld 15 planken naast elkaar en heeft u 12 onderbalken? Dan heeft u 180 onzichtbare montage clips nodig.

Deze clips zijn alleen geschikt voor vlonderplanken die nog geen vaste groef aan de zijkant hebben om clips te monteren. Zoekt u een plank al standaard geschikt voor montage met clips? Kijk dan bij onze terrasplanken met clips.

Onzichtbare clips monteren

Deze onzichtbare clips zijn vrij eenvoudig te monteren. Hieronder leggen we in 3 stappen uit hoe u dit het beste kunt aanpakken. Zo kunt u na uw bestelling direct aan de slag!

Eerst legt u de clips op de onderkant van de vlonderplank en tekent u de gaten af met een potlood. Het aantal gaten hangt af van de breedte van de plank die u gebruikt. Bij planken smaller dan 16.5 cm gebruikt u 2 gaten en bij vlonderplanken van 16.5 tot 19 cm gebruikt u 3 gaten. Boor de gemarkeerde gaten voor met een 3 mm hardhoutboor.

Vervolgens schroeft u met 4 mm gecoate schroeven de clips vast aan de onderkant van de plank. De lengte van de schroef die u gebruikt hangt af van de dikte van uw terrasplank. Bij vlonderplanken van 21 mm dikte gebruikt u 4 x 25 mm schroeven en bij planken met een dikte van 25 mm kiest u voor 4 x 30 mm schroeven. 

Daarna draait u de vlonderplanken om en schuift u ze tegen elkaar aan. Houd hierbij de tussenruimte aan die aangegeven staat bij de vlonderplanken die u gebruikt. Vervolgens schroeft u de clips vast aan de onderbalken en is uw vlonder klaar!

Om het monteren van uw vlonder makkelijk te maken bestelt u direct uw vlonderschroeven, afstandhouder en andere benodigdheden bij Gadero. U vindt deze bij de bijbehorende producten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar Onzichtbare Montage Clips voor Vlonderplanken Wovar Onzichtbare Montage Clips voor Vlonderplanken tot 19 cm Breed - Doos 100 stuks Voor een luxe vlonder   |   Geschikt voor alle vlonderplanken   |   Maakt montage met clips mogelijk Op voorraad
€ 109,95 Per stuk incl. BTW