Wovar Betonpoer Handvat voor Betonpoeren M20

Productnummer: WV5401 | Voor het eenvoudig verplaatsen van betonpoeren

€ 25,47 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Wovar Betonpoer Handvat voor Betonpoeren M20

Bent u van plan om betonpoeren te monteren? Bestel dan dit handige handvat mee. Betonpoeren zijn relatief zwaar en hebben een grote afmeting. Dit maakt het lastig om de betonnen poeren te verplaatsen. Maak daarom gebruik van dit handvat. Het handvat is gemaakt van verzinkt staal en kan ondanks de kleine afmeting grote gewichten dragen. Dit handvat is uitstekend geschikt voor poeren met een M20 draadeind.

Betonpoer plaatsen

Het zware gewicht en de grote afmeting maakt betonpoeren erg lastig om op te tillen. U zult zien dat tijdens het plaatsen van de poeren, deze lastig vast te pakken zijn. Maak daarom gebruik van dit handige handvat! Draait het verzinkte handvat om het M20 draadeind van uw betonnen poer of betonpoer hoogteverstelling. Vervolgens tilt u de poer gemakkelijk op om deze eenvoudig te plaatsen. Het handvat is ook erg handig bij het waterpas stellen van de poer.

Bekijk ook ons complete assortiment met betonpoeren voor poeren en handige benodigdheden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Handvat-Voor-Betonpoeren-M20.jpg Wovar Betonpoer Handvat voor Betonpoeren M20 | Voor het eenvoudig verplaatsen van betonpoeren Op voorraad
€ 25,47 Per stuk incl. BTW