Logo Gadero
service

Blokhut 2055 Interflex 200 x 200 x 256 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm

Productnummer
IF2055
Zowel geïmpregneerd als gecoat leverbaar (meerprijs)
Mooie vijfhoekige blokhut
blokhut_2055_interflex_onbehandeld
sfeerfoto_interflex_2055
blokhut_2055_interflex_behandeld
afmetingen_interflex_2055
blokhut_interflex_2055
Per stuk,vanaf

1.545,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
200 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
256 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Funderingsbalken met afwatering
1.545,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Van uitstekende kwaliteit Scandinavisch Vuren

 • Met dubbele deur en uitzetramen

 • Neemt weinig ruimte in beslag dankzij vijfhoekig model

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Behandelen aanbevolen voor langere levensduur

Specificaties

Gewicht
500 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
200 cm
Diepte
200 cm
Hoogte
256 cm

Blokhut 2055 Interflex 200 x 200 x 256 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm

Bent u op zoek naar een kleine blokhut van ca. 2 x 2 meter die u wilt gebruiken als opbergruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuinmachines en gereedschap? Blokhut 2055 van Interflex beschikt over een piramidedak en is 200 cm breed, 200 cm diep en heeft een nokhoogte van 256 cm. De afmeting van het dak is 240 x 240 cm. Dit kleine houten hoek schuurtje is, ondanks zijn kleine afmeting, uitgevoerd met maar liefst 2 te openen uitzetramen met enkel glas wat niet alleen zorgt voor de benodigde ventilatie maar ook voor voldoende lichtinval. Dankzij het vijfhoek model neemt deze blokhut vrij weinig ruimte in, maar heeft u wel voldoende ruimte voor het opbergen van veel spullen.

Met een funderingsmaat van 180 x 180 cm, nokhoogte van 256 cm en een oppervlakte van 3.3m2 is dit tuinhuisje 2055 van Interflex uitstekend geschikt als bergruimte voor een kleine tuin. Blokhut 2055 met de afmeting 200 x 200 x 256 cm valt onder de categorie 2 x 2 blokhut modellen.

Blokhut 2055 - wanddikte 28 mm en enkel glas

Deze blokhut 2055 met piramidedak is uitgevoerd met een wanddikte van 28 mm van 100% Noord-Europees vuren hout van A-kwaliteit. De dubbele deur met half glas is voorzien van echt helder 3mm dik enkel glas. Dit hoekmodel heeft 2 uitzetramen voorzien van echt helder 3mm dik enkel glas.

Type/model 2055 Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Funderingsmaat 180 x 180 cm
Totale buitenmaat 200 x 200 cm
Zijwandhoogte 222 cm
Nokhoogte 256 cm
Oppervlakte 3,3 m2
Soort dak Piramidedak (excl. dakbedekking)
Type glas Enkel glas
Type ramen Uitzetramen


Dak(bedekking)

Blokhut 2055 van Interflex wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Via de extra opties heeft u de mogelijheid voor het meebestellen van diverse soorten van dakshingles waaronder Dakshingles Recht en Beverstraat in diverse kleuren.

Asfaltnagels (voor montage dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex tuinhuisje 2055 nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Vuurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex Blokhut 2055 wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en twee opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze 2055 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door blokhut 2055 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 2055 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deur worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deur en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deur en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deur en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 2055 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor in de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde of geïmpregneerde houten vloer. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex blokhut 2055 is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen, of om deze blokhut geimpregneerd / gecoat te bestellen (zie extra optie). Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of bij voorkeur op een gestorte betonvloer. Wij adviseren om de wanden van deze blokhut altijd op funderingsbalken te plaatsen voor een langere levensduur van het hout.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogseizoen kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.