Logo Gadero
inspiratieservice

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - 900 x 350 cm - Steellook

Productnummer
LDS21013-9S
Glad geschaafd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Twee steellook ramen (optioneel)
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_type_9_900x350_steellook
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_detail_verbinding_basis_constructie_5_5
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_pen_gat_verbinding_basis_constructie_5_5
lijntekening_douglas_luxe_900_x_350_cm_gadero_21013_1_3
Per stuk,vanaf

8.702,75

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 2.900,89 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 207,04 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
6 tot 8 weken
Details
Diepte
350 cm
Breedte
900 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
8.702,75incl. BTW
6 tot 8 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Breedte
900 cm
Diepte
350 cm
Hoogte
248 cm

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - 900 x 350 cm - Steellook

Deze luxe glad geschaafde Lariks Douglas overkapping van ca. 9 x 3,5 meter, straalt een en al luxe uit. Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero beschikt over een basisconstructie van ca. 900 x 350 cm en maar liefst twee steellookramen (optioneel). Een waar luxe buitenverblijf door de moderne look van de ramen in combinatie met de extra robuuste 19x19 cm glad geschaafde Douglas staanders en ringbalken. De extra dikke staanders en ringbalken worden door middel van een pen-gat met elkaar worden verbonden, waardoor een strak design ontstaat. Met dit Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 met Zwarte Wanden heeft u een echte eyecatcher in uw tuin.

De trendy verticale zwart gecoate wanden van de achterwanden van de overkapping (ca. 3 meter breed) zijn van zwart gespoten Lariks Douglas sponningplanken. In de linker en rechter zijwand van de overkapping kan tegen meerprijs een modern zwarte gecoat steellookroom meebesteld worden. Dit luxe Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero is de perfecte keuze voor een unieke overkapping met enkel moderne, luxe elementen.

Modern Steellookraam tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookraam. Als u de moderne zwart gespoten steellookramen wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: het steellookraam heeft een levertijd van 2/3 weken. Bij de steellook wandmodule worden standaard 65mm profielen meegeleverd in dezelfde kleur om de glasmodule perfect passend in de wand te kunnen plaatsen.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero bestaat uit een onbehandeld basis model overkapping van ca. 900 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 340 cm, de breedte bedraagt ca. 898 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels voorbewerkte en glad geschaafde massieve 19 x 19 cm Douglas staanders en ringbalken, Douglas glad geschaafde gordingen en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels pen-en-gatverbinding.

De basiscontructie van dit glad geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Glad geschaafd Douglas

 • Glad geschaafde staanders (190x190 ) massief

 • Douglas glad geschaafd ringbalk (190x190 mm)

 • Douglas glad geschaafd gordingen (70x190 mm)

 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - Steellook

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero met Steellook ramen wordt naast een basis model van ca. 9 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal zwart wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit zwart gespoten Lariks Douglas sponningplanken voor de achterwand van de overkapping. De moderne zwarte verticale wanden worden geleverd inclusief regelpakket van glad geschaafd Lariks hout voor een solide montage.

Let op! Voor het monteren van de verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank). De optionele moderne Steellook ramen, worden geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 900 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 9 stuks staanders van de basis constructie te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van verticale wanden van dit Buitenverblijf Luxe Type 9 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.