Logo Gadero
service

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 Gadero - 400 x 350 cm - Blanke Wand

Productnummer
LDS21009-4B
Glad geschaafd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_type_4_400x350_blanke_wand
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_detail_verbinding_basis_constructie_5_3
buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_pen_gat_verbinding_basis_constructie_5_3
lijntekening_douglas_luxe_400_x_350_cm_gadero_21009_2
LijntekeningDouglasLuxe400x350cmGadero21009
Per stuk,vanaf

3.594,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Diepte
350 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
247 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
3.594,45incl. BTW
1 tot 3 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Extra Dikke Douglas glad geschaafde staanders en ringbalken 19 x 19 cm

 • Luxe Pen-en-gatverbinding basis constructie

 • Trendy zwart gecoate steellookraam (optioneel)

 • Verticale wanden van sponningplanken

 • Langere levertijd met optie steellookraam

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
400 cm
Diepte
350 cm
Hoogte
247 cm

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 Gadero - 400 x 350 cm - Blanke Wand

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 van Gadero is een overkapping van 400 x 350 cm. De combinatie van de stevige 19 x 19 cm glad geschaafde Douglas staanders, de verticale wand en het optionele steellookraam, geeft deze overkapping een zeer luxe en modern uiterlijk. De basisconstructie van dit luxe Buitenverblijf Douglas wordt gemonteerd met een zogenaamde pen-gat verbinding, hierdoor ziet de overkapping er heel strak uit.

Dit buitenverblijf is helemaal van deze tijd met de extra robuuste en strakke basis constructie van de overkapping van glad geschaafd Lariks Douglas, de moderne verticale wand en het optionele steellookraam, zorgen tezamen voor een modern karakter. Deze Gadero luxe overkapping van glad geschaafd Lariks douglas vormt het middelpunt van uw tuin, en door de dichte acherwand en zijwand zit u heerlijk beschut en kunt u tot de late uurtjes genieten van het buitenleven.

Modern Steellookraam tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookraam. Als u het moderne zwart gespoten steellookraam wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: het steellookraam heeft een levertijd van 2/3 weken.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 400 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 340 cm, de breedte bedraagd ca. 398 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels voorbewerkte en glad geschaafde massieve 19 x 19 cm Douglas staanders en ringbalken, Douglas glad geschaafde gordingen en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels pen-en-gatverbinding.

De basiscontructie van deze glad geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Glad geschaafd Douglas

 • Glad geschaafde staanders (190x190 ) massief

 • Douglas glad geschaafde ringbalk (190x190 mm)

 • Douglas glad geschaafde gordingen (70x190 mm)

 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 Gadero - Blanke Wand

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 4 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal blank wandpakket (enkelwandig) bestaande uit sponningplanken voor de achterwand, en een trendy optioneel Steellookraam (2983x2203 mm) zwart gespoten. Het optionele Steellookraam wordt tegen meerprijs geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders. De achterwand wordt geleverd inclusief regelpakket van glad geschaafd Lariks hout voor een solide montage.

Let op! Voor het monteren van de verticale wand, dient u het wandpakket van sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank).

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 400 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, stadsdoorvoer, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 5 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van deze Buitenverblijf Luxe Type 4 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.