Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - 900 x 350 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: LDS21013-9Z   |   Glad geschaafd Douglas   |   Grotendeels Voorgezaagd   |   Meerdere wandopties

€ 10.856,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Dakbedekking plat dak
Daktrimset Buitenverblijf
Buitenverblijf Totaalpakket
Samenstelling Sluiten
  • € 10.856,95 Standaardproduct Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - 900 x 350 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - 900 x 350 cm - Zwarte Wanden

Deze luxe glad geschaafde Lariks Douglas overkapping van ca. 9 x 3,5 meter met tuinhuis, heeft verschillende wand opties. Kies bijvoorbeeld voor een steellookraam, een halve wand of een smalle wand, kijk bij de afbeeldingen voor de sfeerimpressie. Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero beschikt in het totaalpakket over een basisconstructie van ca. 900 x 350 cm, een dubbele deur met glas, een halve zwarte wand, en een optioneel steellookraam. Door deze opties valt dit luxe buitenverblijf op, alsmede door zijn basis contructie van extra robuuste 19x19 cm glad geschaafde Douglas staanders en ringbalken. De extra dikke staanders en ringbalken worden door middel van een pen-gat met elkaar worden verbonden, waardoor een strak design ontstaat. Met dit Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 met Zwarte Wanden heeft u een echte eyecatcher in uw tuin.

Wand opties

De trendy verticale zwart gecoate wanden van het basis tuinhuis van ca. 3 x 3,5 meter en de achterwand van de overkapping van ca. 3 meter breed zijn van zwart gespoten Lariks Douglas sponningplanken. In de rechter zijwand van de overkapping kan tegen meerprijs een modern zwarte gecoat steellookroom geplaatst worden. U kunt ook kiezen voor een smalle wand, om zo de overkapping een meer open karakter te geven. De dubbele Douglas deur met half glas en roedes, kan zowel aan de voorkant als aan de zijkant van het tuinhuisje gemaakt worden, en biedt toegang voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. 

Dit luxe Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero is de perfecte keuze voor een unieke overkapping en blokhut combinatie. De blanke basisconstructie met zwart gecoate douglas wanden zorgen voor een uniek en modern karakter.

Modern Steellookraam tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookraam. Als u het moderne zwart gespoten steellookraam wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: het steellookraam heeft een levertijd van 2/3 weken. Bij de steellook wandmodule worden standaard 65mm profielen meegeleverd in dezelfde kleur om de glasmodule perfect passend in de wand te kunnen plaatsen.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero bestaat uit een onbehandeld basis model overkapping van ca. 900 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 340 cm, de breedte bedraagd ca. 898 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels voorbewerkte en glad geschaafde massieve 19 x 19 cm Douglas staanders en ringbalken, Douglas glad geschaafde gordingen en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels pen-en-gatverbinding. 

De basiscontructie van dit glad geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

  • Glad geschaafd Douglas
  • Glad geschaafde staanders (190x190 ) massief
  • Douglas glad geschaafde ringbalk (190x190 mm)
  • Douglas glad geschaafde gordingen (70x190 mm)
  • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero met Zwarte Wanden wordt naast een basis model van ca. 9 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal zwart wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit zwart gespoten Lariks Douglas sponningplanken voor de wanden van het tuinhuisje en de achterwand van de overkapping. De moderne zwarte verticale wanden worden geleverd inclusief regelpakket van glad geschaafd Lariks hout voor een solide montage.

Let op! Voor het monteren van de verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van  sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank). De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet wandpakket, regelpakket en dubbele Douglas deur. Voor de verticale wand aan de voorzijde van de basis berging geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele Douglas deur. U dient zelf de dubbele deur in de wand te monteren. Het optionele moderne Steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 900 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, Roller + handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 6 stuks staanders van de basis constructie te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van verticale wanden van dit Buitenverblijf Luxe Type 9 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden. 

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschikbaar in twee varianten Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - 900 x 350 cm - Zwarte Wanden Buitenverblijf Douglas Luxe Type 9 Gadero - 900 x 350 cm - Zwarte Wanden   |   Glad geschaafd Douglas   |   Grotendeels Voorgezaagd   |   Meerdere wandopties Op voorraad
€ 10.856,95 Per stuk incl. BTW