Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische terrastegel Cera3Line Select Decor Blue 60x60x3cm

Productnummer
GL09120
100% massief keramiek
100% Dutch Design
Zeer onderhoudsvriendelijk
cera3line_lux_dutch_select_decor_blue_5
cera3line_lux_dutch_select_decor_blue_3_cera3line_lux_dutch_square_uni_antracite
cera3line_lux_dutch_select_decor_blue_1
cera3line_lux_dutch_select_decor_blue_4
cera3line_lux_dutch_select_decor_blue_2_cera3line_lux_dutch_square_uni_antracite
cera3line_lux_dutch_select_decor_blue_6
Per m2

59,63

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 21,45

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

 • 100% massief keramiek, gaat een leven lang mee

 • Kleur-, kras- en slijtvast

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Relatief zwaar

Specificaties

Gewicht
24,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
3 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische terrastegel Cera3Line Select Decor Blue 60x60x3cm

Met de keramische terrastegel Select Decor Blue 60x60x3cm van de Cera3Line van Gardenlux creëert u een levendig uitstraling in uw tuin. Door het mooie design en de blauwtinten is een Mediteraans gevoel nooit ver weg. Ook is deze keramische tegel ontzettend mooi te combineren met de effen tegels uit de Cera3Line serie. Door dit te doen straalt uw tuin meer rust uit, terwijl u toch een echte eye catcher heeft. De Select Decor Blue is 100% Dutch Design, dit betekent dat de tegel door Nederlandse ontwerpers is ontworpen en samengesteld. U haalt dus een moderne tegels van Nederlandse bodem in uw tuin.

Voordelen van keramische tegels

Niet alleen het design van de terrastegels is prachtig, ook functioneel bieden ze verschillende voordelen. Omdat deze tegels van 100% massief keramiek gemaakt zijn zij enorm onderhoudsvriendelijk. Door de hoge dichtheid kunnen vocht en vuil de tegel niet intrekken. Wanneer de tegel vuil wordt kunt u dit eenvoudig verwijderen. Dit materiaal is daarnaast enorm duurzaam en gaat een levenlang mee. Ook zijn ze kleur- en krasvast en zijn ze bestand tegen warmte, vorst en strooizout.

Keramische tegels leggen

Keramische tegels aanleggen gaat anders in zijn werk dan het aanleggen van betontegels. Allereerst adviseren wij u keramische tegels van 3 cm dik met zijn tweëen te leggen omdat deze zwaar kunnen zijn. Houdt vervolgens het volgende stappenplan aan:

 1. Zorg voor een stabiele onderlaag circa 20 cm diep. Deze maakt u door funderingszand aan te mengen met cement of tracement, zoals Stabiking. U kunt hier bovenop nog een laagje zuiver zand aanbrengen om het afreien makkelijker te maken.

 2. Leg de tegels voorzichtig in het zandbed en zorg dat uw voegen minimaal 3mm breed zijn. Hiervoor kunt u voegkruisjes gebruiken.

 3. Plaats de opsluitbanden rondom uw nieuwe terras. U doet dit door een geul te graven, de betonband hierin te plaatsen en weer op te vullen met zand. Zorg ervoor dat u dit goed aan stampt.

 4. Sproei het terras nat en zorg er met name voor dat de voegen goed schoon zijn. U kunt nu uw tegels gaan invoegen.

 5. Spoel het terras schoon en laat het rusten. Afhankelijk van het soort voegmiddel dat u gebruikt kunt u het terras na een paar uur betreden. Vaak is dit circa 24 uur.

Wilt u deze stappen nog eens op uw gemak teruglezen? Bekijk dan onze klustip Keramsiche tegels leggen. Vergeet u bij het bestellen uw extra benodigdheden zoals zand, opsluitbanden, voegmiddelen en drainage niet? Zo kunt u met een compleet pakket aan de slag en voorkomt u extra kosten en wachttijd. Gaat u toch liever voor betontegels? Ook daarvan hebben we een ruim assortiment.