Logo Gadero
inspiratieservice

Houthandel Gouda

Bent u op zoek naar een houthandel in Gouda met een zeer breed aanbod hout, steen en vloeren? Wij staan bekend om ons zeer ruime aanbod tuinhout. Houthandel Gadero levert bovendien 2x per week in Zuid-Holland bij u thuis.

Wij hebben meer dan 10.000 artikelen in ons programma. Hierbij moet u denken aan hardhout en composiet vlonderplanken, kant en klare blokhuttentuinhuizen, trendy gevelbekleding, allerlei schuttingen en zelfd sierbestrating. Wij staan garant voor een houthandel waarbij u alles op een plek vindt, zo verkopen wij ook tuinbeits, schroeven en betonpoeren

In Gouda woont men dicht op elkaar, daarom zou u een mooie schutting van Gadero kunnen plaatsen. Om deze schutting stevig te plaatsen raden wij aan om deze op een van onze betonpalen te plaatsen. Natuurlijk zien wij in Gouda ook veel hoogbouw terug. Bij Gadero hebben wij ook lichtegewicht geïmpregneerde terrasplanken, thermisch gemodificeerd hout en tuinschermen voor op balkon of dakterras te koop.

Bezorgdagen In Gouda

Bij grote bestellingen wordt er wekelijks geleverd in in Gouda . Kleine bestellingen worden natuurlijk sneller geleverd bekijk daarvoor ons 48 uur's assortiment. Voor preciese informatie kan u terecht op onze bezorgpagina bezorgpagina. Voor vragen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

Natuurlijk leveren wij ook in de omliggende dorpen van Gouda zoals, Reeuwijk, Haastrecht, Bloemendaal, Moordrecht, Gouderak, Stein en Hekendorp.

Gadero Euvelgunner

Tuinhout montage in Zuid-Holland

Uw schutting vakkundig laten plaatsen in Gouda door een echte expert? Of een vlonderterras met of zonder overkapping laten bouwen? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klusbedrijven bij u in de omgeving?

Heeft u ervaring in het werken met hout? Bijvoorbeeld plaatsen van Schuttingen, aanleggen van terassen of in het plaatsen van blokhutten? Meld u dan aan als kluspartner.

Heeft u vragen over houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51 of stuur een email voor een offerte. Buiten genieten binnen handbereik, met Houthandel Gadero BV