Gadero is in de tuin van | Ontdek het allemaal

In de tuin van Arielle Dannique In de tuin van Arielle Dannique

Arielle is al een aantal jaren actief op haar Instagram-account @arielledannique waarop ze haar liefde voor fotografie en mode deelt. Hierop post ze dagelijks foto’s van prachtige outfits, make-up en heerlijk eten. Sinds kort heeft Arielle ook een nieuwe interesse, namelijk haar huis! Het huis heeft ze helemaal in stijl verbouwd. Alleen ontbrak in haar tuin nog een belangrijk onderdeel, een schutting! Zonder een schutting kan haar lieve hond Rex niet vrij rondrennen.

In haar zoektocht voor een oplossing kwam Arielle terecht op het instagram account van Gadero en viel meteen voor een zwarte schutting. Daarna is de keuze al snel gevallen op zwart Deens Rabat Triple Blokprofiel. Deze stijl komt namelijk goed overeen met de luxe akupanelen in haar woonkamer. Benieuwd naar de schutting van Arielle Dannique? Bekijk in de video hoe Gerben deze schutting met een passende deur maakt!

Wil jij ook zo’n schutting als Arielle? Bekijk hier de materialen die in de tuin van Arielle Dannique zijn gebruikt. 

Samenwerkingen Samenwerkingen

Ben jij net zo'n tuinliefhebber als ons? Zie jij onze producten al helemaal voor je in je droomtuin? En kun je niet wachten om onze producten te gebruiken en leuke content te maken?

Wij staan open voor samenwerkingen. Ben jij zeer actief op social media en heb je een groot bereik op Instagram, YouTube of Tiktok? Stuur ons dan een mail via marketing@gadero.nl!