Logo Gadero
service

Gadero is in de tuin van | Ontdek het allemaal

In de tuin van Rico Verhoeven 

Rico Verhoeven, wie kent hem niet? Op zijn Instagram kun je een glimp van zijn drukke bestaansleven vangen. Tussen trainen, acteren en samenwerkingen door wil ook Rico kunnen genieten van zijn tuin. Alleen stond er in zijn mooie tuin nog een verouderde schutting. Het werd tijd voor een nieuwe die helemaal bij Rico past. Op zoek naar een nieuwe schutting kwam Rico Gadero tegen en was zijn keuze al snel gemaakt. Hierover zegt Rico Verhoeven het volgende:

“Als ik iets doe of iets zoek dan wil ik natuurlijk het beste. Dus ik kijk naar ontzorging, prijs kwaliteit en de hele combinatie ervan. En dan ga je kijken naar wat jullie al gedaan hebben. Het ziet er allemaal fantastisch uit en de kwaliteit is top! Dat maakt de keuze een stuk makkelijker.”

Wat Rico Verhoeven belangrijk vindt in een schutting is dat deze een mooie en luxe uitstraling heeft. Op onze website kwam hij onze Deens Rabat Triple blokprofiel tegen en dit gaf hem meteen het gewenste wow-effect. Op basis van de kleur van de gevel en andere houten accenten in de tuin heeft Rico gekozen voor Deens Rabat Thermisch gemodificeerd Ayous. Benieuwd naar de schutting van Rico Verhoeven? Bekijk in de video hoe Gerben de schutting monteert en behandelt.

Wil jij net zo’n schutting als Rico Verhoeven? Bekijk hier het overzicht van materialen die in de tuin van Rico Verhoeven zijn gebruikt!

In de tuin van Rico Verhoeven
play video

In de tuin van Arielle Dannique 

Arielle is al een aantal jaren actief op haar Instagram-account @arielledannique waarop ze haar liefde voor fotografie en mode deelt. Hierop post ze dagelijks foto’s van prachtige outfits, make-up en heerlijk eten. Sinds kort heeft Arielle ook een nieuwe interesse, namelijk haar huis! Het huis heeft ze helemaal in stijl verbouwd. Alleen ontbrak in haar tuin nog een belangrijk onderdeel, een schutting! Zonder een schutting kan haar lieve hond Rex niet vrij rondrennen.

In haar zoektocht naar een oplossing kwam Arielle terecht op het instagram account van Gadero en viel meteen voor een zwarte schutting. Daarna is de keuze al snel gevallen op zwart Deens Rabat Triple Blokprofiel. Deze stijl komt namelijk goed overeen met de luxe akupanelen in haar woonkamer. Benieuwd naar de schutting van Arielle Dannique? Bekijk in de video hoe Gerben deze schutting met een passende deur maakt!

Wil jij ook zo’n schutting als Arielle? Bekijk hier de materialen die in de tuin van Arielle Dannique zijn gebruikt. 

play video

Samenwerkingen 

Ben jij net zo'n tuinliefhebber als wij? Zie jij onze producten al helemaal voor je in je droomtuin? En kun je niet wachten om onze producten te gebruiken en leuke content te maken?

Wij staan open voor samenwerkingen. Ben jij zeer actief op social media en heb je een groot bereik op Instagram, YouTube of Tiktok? Vul dan dit formulier in.