Sus Mini Sun LED Spot Suslight 24V

Productnummer: SL27011   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 0,5 meter   |   IP67 - IK06   |   0,2 Watt   |   30 lumen

Voor- en nadelen van Sus Mini Sun LED Spot Suslight 24V

  • 24V Kabelsysteem Suslight
  • Osram Highpower LED (Warm White)
  • Laag Vermogen 0,2W
  • Eenvoudig in te boren in vlonder of steen (inboormaat 19mm)
  • De Sus Mini Sun is niet overrijdbaar

Sus Mini Sun LED Spot Suslight 24V

De Sus Mini Sun LED spot 24V is door zijn kleine formaat erg geschikt als vlonderspot of inbouwspot voor het verlichten van bijvoorbeeld een trap, vlonder, voetpad of oprit. Met een inboormaat van slechts 19mm is de Mini Sun van Suslight eenvoudig en snel te monteren als vlonderspot. Door de robuuste RVS behuizing is ook de Mini Sun kwalitatief hoogwaardig. Deze kleine LED terrasspot zet zich vast in de uitsparing en dankzij 2 siliconen rubbers is de Mini Sun heel eenvoudig te monteren. De Mini Sun LED inbouwspot van Suslight wordt tevens geleverd met 5 jaar Garantie.

LED Spot

De Mini Sun beschikt over een Osram Highpower LED lamp wat zorgt voor zacht en indicatief licht (2700K – 2850K) met een straalhoek van 100°. Door het lage stroomverbruik van slechts 0,2 Watt is deze mini LED spot ook super energiezuinig (Energielabel A++). Deze mini inbouwspot is uitgevoerd met een (diffuus) melkwit glasplaatje, waardoor er een zacht licht wordt uitgestraald. Met een CRI waarde van boven de 85, wordt de verlichte omgeving natuurgetrouw weergegeven. De Mini Sun LED spot heeft lichtbereik van ca. 50 centimeter en komt dan ook het beste tot zijn recht als indicatielicht op een vlonderterras en trap of langs de zijkant van een donker tuinpad of oprijlaan. 

Let op! Deze Mini Sun LED spot is niet overrijdbaar! 

Installatie Sus Mini Sun LED spot

De Sus Mini Sun LED spot is door Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te installeren. Boor een gat van 19mm in bijvoorbeeld een houten terrasplank, betonblok of terrastegel en druk de Mini Sun er eenvoudig in. Door de connector sluit u deze kleine LED inbouwspot aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Mini Sun inbouwspot van Suslight heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

Meerdere Sus Mini Sun spots plaatsen in uw vlonder of in terrastegels in een licht circuit. Let op! Per LED Sus Mini Sun spot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere mini sun spots in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5, 10 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten mini spot zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

24V Kabelsysteem

De Sus Mini Sun beschikt over en 24V connector en is in een handomdraai aangesloten op het 24V Kabelsysteem van Suslight. In combinatie met een transformator, 24V stroomkabel en een T-connector van Suslight plaats u eenvoudig en veilig diverse LED Sus Mini spots achter elkaar in een houten vlonderterras of terrastegels van een oprit of looppad. 

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED grondspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED vlonderspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor Vlonder of Terrastegel Sus Mini Sun LED Vlonderspot Sus Mini Sun LED Spot Suslight 24V   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 0,5 meter   |   IP67 - IK06   |   0,2 Watt   |   30 lumen Op voorraad
€ 29,45 Per stuk incl. BTW