Logo Gadero
inspiratieservice

Embadecor transparante blokhut beits Pine Grenen 2,5 liter

Productnummer
DE15106
Transparante beits
Pine
embadecor_pine
Per stuk

76,95

incl. BTW

23 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen verkleuring en aantasting

  • Waterafstotende beits

  • Geschikt voor alle houtsoorten

Specificaties

Kleur
Houtkleur

Embadecor transparante blokhut beits Pine Grenen 2,5 liter

Bent u op zoek naar beits om uw blokhut of tuinhuis een langere levensduur te geven? Gebruik dan deze transparante houtbeits. De pine beits bevat een stof die verkleuring en aantasting van het hout tegenhoudt en maakt deze waterafstotend. Een pot beits bestaat uit 2,5 liter. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut, kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Weerbestendig

Ook beschermt de beits tegen verkleuring en aantasting. Daarnaast bladdert de beits niet. Zo heeft u een weerbestendig en duurzaam tuinverblijf. De pine beits is zeer geschikt om geïmpregneerd hout mee te behandelen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verschillende soorten beits te mengen, zodat je altijd de juiste kleur voor je tuinhuis of blokhut hebt. Al met al de optimale behandeling voor uw tuinverblijf.

Beschermen

Om de beits egaal aan te brengen kunt u een kwast, blokkwast of kleine vachtroller gebruiken.Tijdens het behandelen van het hout is het belangrijk om de veer en groef mee te nemen. Zo ontstaat er geen kleurverschil mocht het hout krimpen of uitzetten. Daarnaast worden deze onderdelen ook blootgesteld aan water en dienen ze daartegen beschermd te worden. Om de veer en groef te beitsen kunt u de planken beter voor het plaatsen behandelen, anders zijn deze niet meer te bereiken. U kunt de planken het beste in een droge ruimte behandelen, zo voorkomt u dat ze uit gaan zetten en aan droog hout hecht de pine beits beter.

Behandelen

Voor het beste eindresultaat kunt u de planken het beste van een niet te dikke laag beits voorzien. Twee dunne lagen pine beits geven een mooier resultaat dan één dikke laag. Daarnaast voorkomt u zo ook dat de planken moeilijk te monteren zijn. Ook bij behandeling van de groef en veer is het beter om een dunne laag te gebruiken, zodat deze nog goed in elkaar te schuiven zijn. Om ervoor te zorgen dat de planken goed drogen kunt u ze het beste liggend stapelen, met dunne latjes tussen de verschillende profielen. Voor de beste bescherming kunt u uw blokhut na plaatsing nog een keer behandelen.

De beits kan ook gebruikt worden als onderlaag om deze daarna te behandelen met dekkende beits voor blokhut en tuinhuis, zie bijbehorende producten.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.