Tuinhuis Retola 5 Karibu 377 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11254   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Dubbele vleugeldeur inclusief kunstglas

€ 2.299,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 2.299,95 Standaardproduct Tuinhuis Retola 5 Karibu 377 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Retola 5 Karibu 377 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Retola 5 Karibu 377 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Op zoek naar een royale tuinhuis met tal van mogelijkheden? Retola 5 is een modern tuinhuis met plat dak inclusief aanbouwkast uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Tuinhuis Retola 5 beschikt over een licht schuin plat dak (lessenaarsdak) en heeft een breedte van maar liefst 377 cm, een diepte van 217 cm en een maximale hoogte van 211 cm. De hoogte aan de achterkant bedraagt 195 cm. Houten berging Retola 5 kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schoefsysteem bestaande uit 19 mm ronde profielen met veer en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Kortom, dit handige tuinhuisje van ca. 4 x 2 meter is perfect voor de handige doe-het-zelver. Karibu Tuinhuis Retola 5 wordt standaard geleverd met 60 mm brede geïmpregneerde funderingsbalken.

Let op! Tuinhuis Retola 5 van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Tuinhuis Retola 5 Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas 

Tuinhuis Retola 5 kenmerkt zicht door de extra aanbouwkast van 217 cm breed en 77 cm diep die aan de zijkant van het huis geplaatst kan worden. Deze extra aanbouwkast is perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap. De dichte voorgemonteerde houten dubbele vleugeldeuren worden geleverd met verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Hout geschaafd Ja Type/Model Retola Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 377 x 217 cm Funderingsmaat 298 x 213 cm Nokhoogte 211 cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (139x175) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 9.3 m² Inhoud (m³) 12.8 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! De aanbouwbast van Retola 5 kan enkel aan de rechterkant van de berging gemonteerd worden. 

De basis berging van systeemhuis Retola 5 beschikt tevens over voorgemonteerde dubbele vleugeldeuren met lichtpanelen met kunstglas en verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Dak (Dakbedekking)

Het schuine dak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van het tuinhuisje.

Voor de afwatering van het hemelwater van het dak van Retola 5 kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een PVC Dakgootset. Dakgootsets zijn eenvoudig op maat te maken, te monteren en worden door Karibu geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Vloer

Let op! Retola 5 van Karibu wordt altijd standaard geleverd zonder vloer voor de berging. Houten vloer in tuinhuis Retola 5 meebestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd 

De levertijd van Retola 5 van Karibu is ca. 3 weken. Retola 5 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmateriaal.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Retola 5 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm of zelfs 280 breed. Retola 5 met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Retola 5 met overkapping vindt u hier

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 377 x 246 cm? Kies dan voor blokhut Retola 6. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Retola 5 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x2 meter blokhut Retola 5 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multifunctioneel tuinhuis inclusief aanbouwkast Retola Karibu Sfeer Tuinhuis Retola 5 Karibu 377 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Dubbele vleugeldeur inclusief kunstglas Op voorraad
€ 2.299,95 Per stuk incl. BTW