Tuinhuis Retola 2 Karibu 288 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA2610   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Dubbele vleugeldeur inclusief kunstglas

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 999,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 999,95 Standaardproduct Tuinhuis Retola 2 Karibu 288 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Retola 2 Karibu 288 x 217 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dak-folie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Retola 2 Karibu 288 x 217 x 211 cm

Op zoek naar een multifunctioneel houten tuinhuis voor uw tuin? Retola 2 (Voorheen Laura 2) is een modern tuinhuis inclusief aanbouwkast uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Tuinhuis Retola 2 beschikt over een licht schuin plat dak (lessenaarsdak).

Afmetingen

Retola 2 heeft een breedte van 288 cm, een diepte van 217 cm en een maximale hoogte van 211 cm. Berging Retola 2 kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schoefsysteem bestaande uit 19 mm ronde profielen met veer en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Kortom, dit handige tuinhuisje is perfect voor de handige doe-het-zelver. Het tuinhuisje valt onder de veelverkochte blokhut 3x2 meter modellen.

Het unieke van Retola 2 is dat het de houten berging beschikt over een extra aanbouwkast van 217 cm breed en 77 cm diep, ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap. 

Let op! De aanbouwkast kan enkel gemonteerd worden aan de rechterkant van de basis berging van Retola 2.  

De dichte voorgemonteerde houten dubbele vleugeldeuren worden geleverd met verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. De standaard tuinhuis van Retola 2 beschikt tevens over voorgemonteerde dubbele vleugeldeuren met lichtpanelen met kunstglas en verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Let op! Tuinhuis Retola 2 van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij sterk om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Het schuine dak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van het tuinhuisje.

Voor de afwatering van het hemelwater van het dak van Retola 2 kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of PVC Dakgootset. Dakgootsets zijn eenvoudig op maat te maken, te monteren en worden door Karibu geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Houten vloer

Retola 2 wordt door Karibu standaard geleverd exclusief houten vloer voor in de basis berging. Houten vloer in tuinhuis Retola 2 bijbestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Retola 2 van Karibu is ca. 3 weken. Retola 2 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Tuinhuis Retola 2 is door Karibu ook leverbaar inclusief aanbouwdak / overkapping of in andere grotere maatvoeringen. Kijk voor de diverse verschillende uitvoeringen van type Retola van Karibu bij de alternatieve producten onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multifunctioneel tuinhuis inclusief aanbouwkast Retola 2 Karibu Tuinhuis Retola 2 Karibu 288 x 217 x 211 cm   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Dubbele vleugeldeur inclusief kunstglas Ruim op voorraad
€ 999,95 per stuk incl. btw