Tuinhuis Retola 4 met overkapping 559 x 246 x 211 cm

Productnummer: KA11255   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Dubbele vleugeldeur inclusief kunstglas

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.429,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.429,95 Standaardproduct Tuinhuis Retola 4 met overkapping 559 x 246 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Retola 4 met overkapping 559 x 246 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Retola 4 met overkapping 559 x 246 x 211 cm

Zoekt u een multifunctioneel houten tuinhuis met overkapping voor uw tuin? Retola 4 is een veelzijdige houten tuinhuis met overkapping inclusief aanbouwkast uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Tuinhuis Retola 4 met verspringend dak beschikt over een licht schuin plat dak (lessenaarsdak) en heeft een breedte van 559 cm, een diepte van 246 cm en een maximale hoogte van 211 cm. De hoogte van de achterkant van dit tuinhuisje is 195 cm. Retola 4 van Karibu bestaat uit een basis houten berging inclusief aanbouwkast van 319 cm breed en wordt geleverd met een onbehandelde verspringend dak met een breedte van 225 cm waardoor de totale breedte uitkomt op 559 cm. 

Let op! Tuinhuis Retola 4 met overkapping van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Langere overkapping?

Wilt u een langere overkapping bij Retola 4 bestellen? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Retola 4 van 280 cm (meerprijs). Kiest u voor een overkapping van 285 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 599 cm.

Berging Retola 4 met verspringend dak kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schoefsysteem bestaande uit 19 mm ronde profielen met veer en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Kortom, dit handige tuinhuisje inclusief overkapping is perfect voor de handige doe-het-zelver. Voor een stabiele basis wordt Retola 4 geleverd inclusief 60 mm brede funderingbalken die onder druk zijn geïmpregneerd (KDI). 

Aanbouwkast & deuren

Het unieke van Karibu tuinhuis Retola 4 met verspringend dak is dat het beschikt over een extra aanbouwkast van 217 cm diep en 77 cm breed, ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap of fietsen. De dichte voorgemonteerde houten dubbele vleugeldeuren worden geleverd met verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Het basis tuinhuisje van Retola 4 beschikt tevens over voorgemonteerde dubbele vleugeldeuren met lichtpanelen met kunstglas en verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Let op! De aanbouwbast van Retola 4 kan enkel aan de rechterkant van de berging gemonteerd worden. 

Dak (Dakbedekking)

Het schuine dak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 16 mm dakplaten. Deze Retola 4 met overkapping wordt door Karibu geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van het tuinhuisje.

Vloer

Dit tuinhuisje wordt standaard geleverd zonder vloer. Op maat houten vloerpakket in tuinhuis Retola 4 bijbestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd 

De levertijd van Retola 4 met verspringend dak van Karibu is ca. 3 weken. Retola 4 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multifunctioneel tuinhuis inclusief aanbouwkast Tuinhuis Retola Karibu met overkapping sfeerfoto Tuinhuis Retola 4 met overkapping 559 x 246 x 211 cm   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Dubbele vleugeldeur inclusief kunstglas Ruim op voorraad
€ 1.429,95 per stuk incl. btw