Tuinhuis Retola 3 Karibu 319 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA2618   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Dubbele vleugeldeur inclusief kunstglas

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1.079,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.079,95 Standaardproduct Tuinhuis Retola 3 Karibu 319 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Retola 3 Karibu 319 x 217 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Retola 3 Karibu 319 x 217 x 211 cm

Op zoek naar een multifunctioneel houten tuinhuis als verlengstuk voor uw tuin? Retola 3 is een modern tuinhuis met plat dak inclusief aanbouwkast uit de Wood Feeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Tuinhuis Retola 3 beschikt over een licht schuin plat dak (lessenaarsdak) en heeft een breedte van 319 cm, een diepte van 217 cm en een maximale hoogte van 211 cm. Berging Retola 3 kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schoefsysteem bestaande uit 19 mm ronde profielen met veer en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Kortom, deze handige blokhut 3x2 meter is perfect voor de handige doe-het-zelver. Retola 3 wordt standaard geleverd met 60 mm brede geïmpregneerde funderingsbalken waarmee u een stabiele basis legt voor de opbouw van het houten tuinhuisje.

Let op! Tuinhuis Retola 3 van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Aanbouwkast & deuren 

Tuinhuis Retola 3 kenmerkt zich door de extra aanbouwkast van 217 cm breed en 77 cm diep die aan de zijkant van het huis geplaatst kan worden, ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap. De dichte voorgemonteerde houten dubbele vleugeldeuren worden geleverd met verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Let op! De aanbouwkast kan enkel aan de rechterzijde van tuinhuis Retola 3 gemonteerd worden.

De standaard houten systeemhuis Retola 3 beschikt tevens over voorgemonteerde dubbele vleugeldeuren met lichtpanelen met kunstglas en verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Dak (Dakbedekking)

Het schuine dak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van het tuinhuisje.

Voor de afwatering van het hemelwater van het dak van Retola 3 kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een PVC Dakgootset. Dakgootsets zijn eenvoudig op maat te maken, te monteren en worden door Karibu geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Houten Vloer

Tuinhuis Retola 3 van Karibu met handige aanbouwkast wordt standaar geleverd exclusief houten vloer voor in de basis berging. Houten vloer in tuinhuis Retola 3 bijbestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Retola 3 van Karibu is ca. 3 weken. Retola 3 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Retola 3 is ook leverbaar met een overkapping van 240 of 280 cm. Kijk bij de alternatieve producten onderaan deze pagina voor alle opties voor het bestellen van Retola 3 met aanbouw. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multifunctioneel tuinhuis inclusief aanbouwkast Retola 3 Karibu Tuinhuis Retola 3 Karibu 319 x 217 x 211 cm   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Dubbele vleugeldeur inclusief kunstglas Ruim op voorraad
€ 1.079,95 per stuk incl. btw