Tuinhuis Stockach 4 Karibu 246 x 246 x 197 cm

Productnummer: KA82980 19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 799,95 Standaardproduct Tuinhuis Stockach 4 Karibu 246 x 246 x 197 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Stockach 4 Karibu 246 x 246 x 197 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Stockach 4 Karibu 246 x 246 x 197 cm

Tuinhuis Stockach 4 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Deze blokhut 2x2 meter (circa) heeft een wanddikte van 1.9 cm en biedt ruimte voor o.a. het opbergen van bijvoorbeeld al uw gereedschap of kussens van uw loungeset. 

Let op! Tuinhuis Stockach 4 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Woodfeeling Tuinhuis Stockach 4 is 246 cm breed, 246 cm diep en 197 cm hoog (voorkant). De binnenmaat van deze relatief kleine houten berging bedraagd 238 x 238 cm. Houten systeemhuis Stockach type 4 van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze onbehandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver.

De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen met rond profiel met messing en groef zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met schuin dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (139 x 162 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De afmetingen van de lichtpanelen zijn 51.5 x 29.5 cm per element. Stockach 4 wordt tevens geleverd met 60 mm met brede keteldruk geïmpregneerd funderingsbalken voor een goede fundering.

Dak(bedekking)

Deze strakke kleine houten berging beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 4°) van 16 mm dikte houten dakplaten. Stockach 4 wordt geleverd exclusief dakbedekking.Het totale dakoppervlakte van het platte dak is 7,8 m² en het dakoverstek is 20 cm aan de voorkant, 20 cm aan de zijkant en 20 cm aan de achterkant.

Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (2 rol a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak van Stockach 4 zijn ook complete dakgootset als extra optie mee te bestellen. Kies o.a. uit een PVC Dakgootset. Deze kunststof dakgootset platte daken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Tuinhuisje Stockach 4 wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloerpakket in deze berging bestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit bijvoorbeeld beton of tegels.

Levertijd

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging van het Duitse A-merk Karibu is circa 3 weken. Stockach 4 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Stockach van Karibu is ook leverbaar in de kleur Terragrijs en in diverse andere maten. Deze vindt u bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Woodfeeling Stockach 4 Karibu Tuinhuis Stockach 4 Karibu 246 x 246 x 197 cm 19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Ruim op voorraad
€ 799,95 per stuk incl. btw