Logo Gadero
service

Houten Blokhut Jos 250 x 250 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE112031
Mooi in de hoek
BlokhutJosonbehandeldvoorkant
BlokhutJosonbehandeldzijaanzicht
BlokhutJosonbehandeldachterkant
BlokhutJosonbehandeldBovenaanzicht
BlokhutJosonbehandeldplattegrond
jos_40
Per stuk,vanaf

1.389,25

incl. BTW

15 stuks op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
250 cm
Breedte
250 cm
Hoogte
247 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Funderingsbalken met afwatering
1.389,25incl. BTW
1 tot 2 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • De ramen zijn te openen

 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening

 • 28 mm dikke blokhutprofielen

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Specificaties

Gewicht
570 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
250 cm
Diepte
250 cm
Hoogte
247 cm

Houten Blokhut Jos 250 x 250 cm Hoekblokhut Wanddikte 28 mm

Deze blokhut Jos plaatst men doorgaans in de hoek. Dankzij de schuin geplaatste deur heeft u dan eenvoudig toegang tot uw blokhut. Wij leveren deze blokhut 2x2 meter (ongeveer) met enkel glas in de ramen en deuren.

Deze vuren houten blokhut Jos heeft een piramidedak. De wanddikte is 28 mm en de totale grootte is 240 x 240 cm.

Afmetingen

Blokhut Jos is 250 x 250 cm. De funderingsmaten zijn 230 x 230 cm. De deur is 91 x 184 cm inclusief kozijn. De ramen zijn te openen en zijn 86 x 121 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik.

Deze houten blokhut c.q. tuinhuisje ... heeft de volgende kenmerken:

 • Hout geschaafd: Ja

 • Houtsoort: onbehandeld Scandinavisch Vuren

 • Wanddikte: 28mm

 • Afmetingen: 250 x 250 cm

 • Zijwand hoogte 211 cm

 • Overstek rondom: 15 cm

 • Funderingsmaat: 230 cm x 230 cm

 • Binnenmaat: 244 x 244 cm

 • Nokhoogte: ca. 242 cm

 • Ramen: Ja, 2 (86x122cm)

 • Deuren: enkele deur (97x184cm)

 • Type Beglazing: Enkel glas

 • Type Dak: Puntdak

 • Dakbedekking: Exclusief

 • Oppervlakte: 4.8 m²

 • Inhoud (m³): 11.4 m³

 • Dakoppervlak (m²): 7.7 m²

 • Gespiegeld op te bouwen? Nee

 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Jos kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Jos. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Jos te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Meegeleverd

De ramen en deuren worden met enkel glas geleverd. De roedes voor de ramen en deuren worden los meegeleverd. Deze blokhut Jos met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Fundering

Deze blokhut/berging Jos is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Jos wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van dakbedekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijkheid voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog dakgootsets meebestellen. Kijk voor de extra opties voor het meebestellen van een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzikt.

Wanddikte 28 mm Materiaal Vuren (onbehandeld) Hout geschaafd Ja Afmetingen 250x250 cm Funderingsmaat 230x230 cm Nokhoogte 247 cm Ramen 2 (86x121) Deuren 1 (91x184) Beglazing Enkel glas Daksoort Pyramidedak Dakbedekking Geen Dakoppervlak 8,7 m² Inhoud 11,6 m³ Oppervlakte (m²) 5,3 m² Inclusief Hang- en sluitwerk en montagehandleiding Gewicht 570 kg

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!