Blokhut Skyler 500 x 320 + 100 x 281 cm Wanddikte 28 mmonbehandeld

Productnummer: DE11159 Nu met gratis dakshingles recht en enkel glas

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.998,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.998,95 Standaardproduct Blokhut Skyler 500 x 320 + 100 x 281 cm Wanddikte 28 mmonbehandeld
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Skyler 500 x 320 + 100 x 281 cm Wanddikte 28 mmonbehandeld

  • Nu met dakshingles recht en enkel glas geleverd
  • Met voorluifel zodat uw deuren en ramen droog blijven
  • Veel opties mogelijk
  • Ruime houten schuur van blokhutprofiel 28 mm

Blokhut Skyler 500 x 320 + 100 x 281 cm Wanddikte 28 mmonbehandeld

Deze zeer ruime blokhut Skyler van het merk Tuindeco is ideaal te gebruiken als berging voor uw tuinmeubelen, tuingereedschap en rijwielen. Met de afmetingen 500 cm x 320 cm biedt de blokhut Skyler u veel ruimte. Daarnaast is het tuinhuis voorzien van een luifel van nog eens 100 cm diepte. Zo staat u droog bij de deur en heeft u een handig afdakje. Bovendien gaan uw ramen en deuren veel langer mee, deze worden immers nagenoeg niet nat. Deze blokhut Skyler valt onder de blokhut 5x4 meter modellen.

Het hoge tuinhuis heeft een nokhoogte van 281 cm en is voorzien van twee ramen en een dubbele deur veel licht inval, de beglazing bestaat uit enkelglas.

Fundering blokhut Skyler

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen. De wanden van dit blokhut zijn 2.8 cm dik vurenhout.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Skyler te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Afmetingen

De funderingsmaat van het tuinhuis is 482 cm x 302 cm. De afmetingen van de blokhut zijn 500 x 320 cm. De luifel van de blokhut is 100 cm. De blokhut heeft een nokhoogte van 281 cm. De ramen zijn inclusief kozijn 79 x 115 cm en is voorzien van enkel glas. De dubbele deur is inclusief kozijn 161 x 192 cm. De ramen en deuren worden met losse roedes geleverd. De dikte van de blokhutprofielen zijn 28 mm.

Standaard bij blokhut Skyler

De dubbele deur is voorzien van een raam met enkel glas en wordt met hang- en sluitwerk geleverd. De roedes voor de deur  en ramen worden los meegeleverd. Standaard zitten er 24 m2 dakshingles recht bij deze blokhut, u dient echter zelf de kleur aan te geven, of te kiezen voor hexagonaal of beverstaart. U krijgt een werkbeschrijving en het schroevenpakket voor de blokhut.  

U kunt uw blokhut Skyler onbehandeld voorzien van een stenenvloer. Bij de bijbehorende producten vindt u ophoogzand, betontegels, opsluitbanden en sierbestrating.

Deze blokhut Skyler met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Skyler kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Skyler. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Tip

Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren we u om de brede windveren mee te bestellen. De kleur van de gootplanken en windveren kan iets afwijken.

Bestel bij Gadero ook uw stenen vloer. Bij de bijbehorende producten vindt u betontegels, sierbestrating, ophoogzand en opsluitbanden.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Skyler Blokhut Skyler onbehandeld 500 x 320 + 100 x 281 cm Wanddikte 28 mm Nu met gratis dakshingles recht en enkel glas
€ 1.998,95 per stuk incl. btw