Blokhut Peggie 300 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer: DE11469   |   Met Dubbel Glas   |   Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen

48 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 3.389,19 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 3.389,19 Standaardproduct Blokhut Peggie 300 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Peggie 300 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

  • Uit te breiden met diverse opties
  • Wanddikte 40 mm
  • Dubbel Glas
  • Gemakkelijk spullen bergen door de ruime deur
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Peggie 300 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm

Heeft u een diepe maar smalle tuin en bent u op zoek naar een ca. 3 meter brede 4 meter diepe blokhut / tuinberging? Blokhut Peggie is dan perfect. Dit tuinhuisje Peggie met zadeldak is dus een Scandinavisch vurenhouten blokhut van 300 cm breed en maar liefst 400 cm diep. Deze rechthoekige blokhut met zadeldak heeft een hokhoogte van ca. 243 cm. Aan de voorkant van Blokhut Peggie bevindt zicht een luifel die nog eens 50 cm extra diepte geeft. De totale diepte van deze houten tunhuis komt daarmee op 450 cm. Deze houten berging Peggie valt onder de ca. 4 x 3 meter blokhut modellen.

Blokhut Peggie - wanddikte 40 mm en dubbel glas

Tuinhuis Peggie beschikt aan de voorkant over een dubbele deur en 2 grote ramen met losse roedes. Aan de zijkant bevindt zich een vast raam met losse roedes die zowel links als rechts naar wens is te plaatsen. Blokhut Peggie is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 40 mm. Door de dubbele deur heeft houten berging Peggie een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. De dubbele deur en zijraam wordt standaard geleverd met dubbel glas. Blokhut Peggie is ideaal voor de wat kleinere smalle en diepe tuin en biedt met zijn ca. 400 x 300 cm voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw fietsen, tuingereedschap of een tuinset. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 300x400 cm + Luifel 50 cm
Funderingsmaat 280x380 cm
Nokhoogte 243 cm
Ramen 1 Vast (77x80)
Deuren 1 (162x188)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Inclusief Dakshingles Recht (18m2)
Dakoppervlak 15.2 m²
Inhoud 23.4 m³
Oppervlakte (m²) 10.6 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja, raam zowel links als rechts te plaatsen
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Peggie kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Peggie. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Peggie laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten blokhut / berging Peggie is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Peggie wordt standaard geleverd met gratis Dakshingles Recht Zwart (18m2). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in andere kleuren en patronen tegen een kleine meerprijs. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op! Kiest u voor het meebestellen van dakleer of Dakshingles? Bestel dan een kit voor dakbedekking mee.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Peggie kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 65mm of 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Peggie is 300 cm breed, 400 cm diep en heeft een nokhoogte van 243 cm en een hoogte van ca. 196 cm aan zijkant van het dak. Aan de voorkant bevindt zicht een luifel met een diepte van ca. 50 cm. Deze houten tuinberging heeft een dubbele deur van 162 x 188 cm (inclusief kozijn). Aan de zijkante bevindt zich een vast raam (77 x 80 cm) die zowel links als rechts naar wens is te plaatsen. De deuren en raam zijn voorzien dubbel glas en worden geleverd met losse roedes. De funderingsmaat van het tuinhuis Peggie bedraagt 280 x 380 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 40 mm.  

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 300 x 595 cm met extra zijramen? Kies dan voor blokhut Rick. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 350 x 450? Kies dan voor blokhut Alex.

Bestel ca. 4x3 meter blokhut Peggie nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dubbel Glas Blokhut Peggie Blokhut Peggie 300 x 400 x 243 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 40 mm   |   Met Dubbel Glas   |   Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen Op voorraad
€ 3.389,19 Per stuk incl. BTW