Logo Gadero
service

Excluton Flagstones

Online Flagstones of staptegels kopen begint bij Gadero. Gadero biedt het hele assortiment Flagstones van Excluton aan. Flagstone tegels geven een karakteristieke, sfeervolle en klasse uitstraling aan uw tuin. Dit komt doordat de verschillende formaten tegels een onregelmatig geheel creëert. Deze bijzondere sierbestrating is niet voor niets erg gewild bij liefhebbers van karakteristieke bestrating.

De Excluton Flagstones zijn geschikt als sierbestrating, maar het is ook leuk als wandbekleding of het bekleden van een buitenhaard. Deze natuursteen tegels zijn niet geschikt voor een oprit. Hiervoor heeft u dikkere bestrating nodig van minimaal 6cm dik. De Flagstone tegels zijn onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig en stroef voor een hoog voetcomfort.

De Flagstone tegels verschillen in grootte en dikte. Dit komt doordat de natuursteen tegels zijn geproduceerd door het splijten van gelaagd gesteente. Na het splijten zijn oneffenheden en scherpe randen verwijderd, zodat de Flagstones ook geschikt zijn voor blote voeten.

Flagstones leggen

De meest gekozen manier van aanleggen van sierbestrating Flagstones is het leggen in cement. De ruimte tussen de natuursteen tegels voor buiten voegt u met voegmortel. Een minder arbeidsintensieve manier van aanleggen is het los bestraten van de Flagstones. We raden u aan om in beide gevallen een vakkundige stratenmaker in te schakelen. Het leggen van Flagstones is namelijk niet makkelijk. De vakkundige stratenmaker heeft een goed inzicht als het gaat om het inpassen en aanpassen van de Flagstones. Extra moeilijk is het verschil in dikte van de natuursteen tegels. De Flagstones tegels verschillen allemaal iets in dikte waardoor het lastig is voor een doe-het-zelver om de verschillende dikte in te meten in het terras. Een stratenmaker heeft hier ervaring in.

Koop nu de Flagstones via Gadero, uw Excluton dealer. Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen van Breda tot Friesland en van Groningen tot Rotterdam. Wij bezorgen ook in Vlaanderen.