Ultra drain watergoot hoekstuk met rooster BLACKLINE

Productnummer: EX70306B   |   Geschikt voor het maken van hoek watergoten in terras of oprit

Voor- en nadelen van Ultra drain watergoot hoekstuk met rooster BLACKLINE

  • Hoek van 90 graden
  • Inclusief aluminium rooster
  • Gratis verzending!

Ultra drain watergoot hoekstuk met rooster BLACKLINE

Met de Ultra Drain Blackline hoekwatergoot inclusief rooster van Excluton verwerkt u uw nieuwe watergoten perfect in uw terras of oprit. Met dit hoekstuk creëert u een strakke hoek van precies 90 graden in uw hemelafvoer. Dit hoekstuk is eenvoudig te verbinden met de Ultra Drain Blackline watergoten met verbindingsstukken, deze bestelt u apart. Beide kanten van het hoekstuk zijn 20 cm lang. De rooster zijn beide 15 cm lang gemeten op de langste punten.

Ultra Drain hulpstukken

Naast deze hoekwatergoot bestaat de Ultra Drain Blackline serie uit meerdere hulpstukken, zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt. Liever geen watergoten in het zwart? De Ultra Drain Blackline serie is ook volledig verkrijgbaar in het zilver en heet Ultra Drain Silver. 

Gratis verzonden!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt niet voor bestellingen van alleen hulpstukken. Uw bestelling dient de Ultra Drain watergoten set van 4 te bevatten om in aanmerking te komen voor de gratis verzending. 

Bij Gadero koopt u A-kwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton voor de beste prijs. Wij zijn de nummer 1 als het gaat om sierbestrating. Bestel meteen zand, betontegels, keramische tegels en meer artikelen mee.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain hoekstuk blackline Ultra drain watergoot hoekstuk met rooster BLACKLINE   |   Geschikt voor het maken van hoek watergoten in terras of oprit Op voorraad
€ 21,95 Per stuk incl. BTW