Logo Gadero
service

Ultra drain watergoot T-stuk

Productnummer
EX70305
Verbinding voor 3 Ultra watergoten
ultra_drain_t_stuk
ultra_drain_t_stuk_bovenkant
Per stuk

22,95

incl. BTW

31 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
20 cm
Breedte
6 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Zeer eenvoudig een splitsing van goten maken

  • Gratis verzending!

  • Exclusief verbindingsstukken

Specificaties

Gewicht
1 kg
Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Grijs
Breedte
6 cm
Diepte
20 cm

Ultra drain watergoot T-stuk

IJzersterk Rigid Core PVC

Het Natuur Click PVC in de Eemland Karamel uitvoering van het Nederlandse merk >Floer is een Klik Vinyl van uiterst hoge kwaliteit. Op de Karamel kleurige Floer Natuur Click PVC vloer wordt standaard een fabrieksgarantie 20 jaar gegeven! De sterke slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat deze vloeren intensief gebruik kunnen verdragen. Deze PVC vloeren zijn 100% waterafstotend. Daarnaast kunt u dit PVC zeer eenvoudig zelf plaatsen. De vloerdelen bestaan vloer uit steen mineralen, ook wel Rigid Core genoemd, waardoor de vloerdelen super stabiel zijn. Het onderhoudsarme karakter is ideaal voor actieve gezinnen. Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Rigid Click PVC >ondervloer.

Voorzien van luxe Microvelling

De planken hebben een extra lange afmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm. Deze PVC stroken zijn daarnaast afgewerkt met een micro-velling. Hiermee brengt de Eemland Karamel het beste van Click PVC in een prachtig houten design. De karamel geoliede kleurstelling van de vloerdelen samen met de microvelling realiseren een warm en natuurlijke effect in uw woning of kantoorpand.

De vloer komen bekijken?

Bij Gadero kunt u deze vloeren bekijken in onze showroom te >Breukelen. Wilt u verzekerd zijn van uitgebreid en persoonlijk advies? Maak dan vooraf een >afspraak! Liever de vloer thuis bekijken? Bestel dan een proefmonster in onze webshop.

Makkelijk te leggen Click PVC

Geen zin om de vloer zelf te leggen? Bestel dan gemakkelijk de >Legservice voor mee via de webshop. Deze vloer plaatsen op uw vloerverarming? Deze vloeren hebben een zeer lage warmteweerstand van slechts 0,039m2K/W, dit is dus geen enkel probleem! Gaat u de vloer toch zelf leggen? Dan is dit ook relatief eenvoudig gemaakt dankzij de sterke en gebruiksvriendelijke Fastclick klik-verbinding.

Super mat

Waar PVC vaak wordt gelinkt aan een glimmend oppervlak is dit bij het Floer Natuur Click PVC verleden tijd. De unieke productiewijze zorgt voor een supermatte toplaag. Dit geeft een super realistisch beeld en maakt deze vloeren nagenoeg niet te onderscheiden van een echte eiken vloer.

Levensechte houtpatronen

De vinyl stroken van de Eemland Karamel worden eco-vriendelijk geproduceerd en heeft daardoor het A+ label verkregen wat staat voor een zeer lage emissiewaarde. Dit zorgt voor een gezond binnenmillieu. Meer weten over het plaatsen van deze vloer? Lees dan vast de instructies voor het >leggen van laminaat & PVC. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de Gadero klantenservice!