Ultra drain watergoot T-stuk BLACKLINE

Productnummer: EX70305B   |   Verbinding voor 3 Ultra watergoten   |   Gratis verzending!

€ 22,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain watergoot T-stuk BLACKLINE

  • Zeer eenvoudig een splitsing van goten maken
  • Gratis verzending!
  • Exclusief verbindingsstukken

Ultra drain watergoot T-stuk BLACKLINE

Bent u op zoek naar een manier om drie watergoten met elkaar te verbinden? Bekijk dan eens dit handige T-stuk van de Ultra Drain Blackline serie van Excluton. Dit hulpstuk verbindt de watergoten met elkaar door middel van verbindingsstukken, deze dient u los bij te bestellen. U vindt deze bij de verwante producten. Naast het T-stuk vindt u in de Ultra Drain serie meerdere hulpstukken, zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingsstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis bij u thuis bezorgt!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt alleen voor bestellingen met de watergoten set van 4 stuks, eventueel met diverse hulpstukken. Bestelt u enkel hulpstukken? Dan geldt de gratis verzending helaas niet. 

Snelle levering

Wanneer u bij Gadero bestelt kunt u uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan de deur verwachten. Wij zijn de nummer 1 in sierbestrating. Bij ons vindt u alles voor uw tuin bestrating, van goedkope betontegels tot luxe keramische tegels, van grind en split tot oprit bestrating en alle toebehoren die u nodig heeft om uw tuin helemaal naar uw wensen in te richten. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain T stuk zwart Ultra drain watergoot T-stuk BLACKLINE   |   Verbinding voor 3 Ultra watergoten   |   Gratis verzending! Op voorraad
€ 22,95 Per stuk incl. BTW