Ultra drain watergoot hoekstuk met rooster

Productnummer: EX70306 Geschikt voor het maken van hoek watergoten in terras of oprit

€ 19,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain watergoot hoekstuk met rooster

  • Hoek van 90 graden
  • Inclusief aluminium rooster

Ultra drain watergoot hoekstuk met rooster

Zoekt u een hoekwatergoot voor afvoor van water op uw terras of oprit? Met het Ultra drain watergoot hoekstuk inclusief rooster maakt u gemakkelijk een hoek van 90 graden in uw hemelwaterafvoer. Om het hoek-stuk te verbinden met de watergoten heeft u de verbindingsstukken Ultra nodig. Deze kunt u vinden bij de verwante producten. Beide kanten van het hoekstuk zijn 20 cm lang. De rooster zijn beide 15 cm lang gemeten op de langste punten.

De ultra serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Bij Gadero koopt u A-kwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton voor de beste prijs. Bestel meteen zand, bestrating en meer artikelen mee.

EAN: 8718246044079


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain hoekstuk Ultra drain watergoot hoekstuk Inclusief aluminium rooster Geschikt voor het maken van hoek watergoten in terras of oprit Ruim op voorraad
€ 19,95 per stuk incl. btw