Ultra drain watergoot verbindingsstuk

Productnummer: EX70301 Past op alle Ultra Drain producten

€ 4,75 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain watergoot verbindingsstuk

  • Past op alle Ultra Drain producten

Ultra drain watergoot verbindingsstuk

Met het verbindingsstuk kunt u gemakkelijk twee watergoten van de Ultra drain serie aan elkaar verbinden voor een waterdichte verbinding. Hierdoor kunt u uw hele waterhuishouding aan elkaar verbinden en zorgen voor een goede waterafvoer van uw hemelwater.

De ultra serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden en aantrekkelijke prijzen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain verbindingsstuk Ultra drain watergoot verbindingsstuk Grijs Past op alle Ultra Drain producten Ruim op voorraad
€ 4,75 Per stuk incl. btw