Ultra drain zij-afvoer met rooster BLACKLINE

Productnummer: EX70303B   |   Een stijlvolle en efficiënte manier om hemelwater af te voeren

Voor- en nadelen van Ultra drain zij-afvoer met rooster BLACKLINE

  • Inclusief aluminium rooster
  • Exclusieve zwarte uitvoering
  • Gratis levering!

Ultra drain zij-afvoer met rooster BLACKLINE

De Ultra Drain zij-afvoer van Excluton is het ideale hulpstuk voor het aanleggen van een afvoer aan de zijkant van de Ultra Drain watergoot. U plaatst deze zij-afvoer tussen twee watergoten om op deze manier een koppeling te maken naar de hemelwaterafvoer. Deze zij-afvoer heeft een aansluiting van Ø 60mm en is speciaal voor de Blackline serie van Ultra Drain. Om de zijafvoer te aan de andere goten te bevestigen gebruikt u verbindingsstukken.   

Naast de verbindingsstukken biedt de Ultra Drain serie nog meer hulpstukken om de watergoten perfect in uw tuin op te nemen. Denk hierbij aan eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Daarnaast biedt de Ultra Drain serie een afvoerput met onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

Gratis levering!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Let op dat u voor hiervoor de watergoten set van 4 stuks dient te bestellen, eventueel in combinatie met hulpstukken. De gratis verzending geldt niet voor het los bestellen van hulpstukken. 

Gadero, nummer 1 in sierbestrating

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay. Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment betontegels, keramische tegels, oprit bestrating, grind/split en alle toebehoren die u nodig heeft om uw tuin er weer prachtig uit te laten zien! Bestel vandaag en ontvang uw bestelling binnen enkele werkdagen aan huis. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain zij afvoer zwart Ultra drain zij-afvoer met rooster BLACKLINE   |   Een stijlvolle en efficiënte manier om hemelwater af te voeren Op voorraad
€ 21,95 Per stuk incl. BTW