Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset BLACKLINE

Productnummer: EX70308B Los rooster voor schoonmaken   |   Zie de productomschrijving voor uitleg

€ 7,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset BLACKLINE

  • Schoonmaakstuk > zie productomschrijving
  • Hoogwaardig aluminium
  • Los rooster
  • GRATIS BEZROGING i.c.m. watergoot set

Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset BLACKLINE

Dit rooster gemaakt van aluminium in de kleur zwart is los te bestellen. Dit Ultra drain rooster 26 x 6 x 1.7 cm BLACKLINE is te gebruiken als cleaningset. Het rooster is gemakkelijker te verwijderen dan het standaard rooster aangezien deze veel kleiner is en hierdoor kunt u gemakkelijk de goot schoonhouden. De afmetingen zijn: 26 cm lang, 6 cm breed en 1.7 cm diep.

Dit rooster kan gebruikt worden om in de goot een stuk te maken waar u de goot eenvoudig schoon kunt maken. Dit rooster is namelijk makkelijker te verwijderen dan het standaard rooster en u hoeft niet het hele rooster van 1 meter eruit te halen, maar een rooster van 26 cm. Zo kunt u daar met een tuinslang het vuil uit de goot kan verwijderen en de boel doorspuiten. U kunt ook 4 van deze roosters per goot gebruiken zodat u op ieder punt makkelijk een rooster kunt verwijderen. 

Bestel dit luxe rooster samen met Ultra watergoten en hoekwatergoten voor water afvoer van uw terras of oprit.

De ultra serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain blackline schoonmaak rooster Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm aluminium cleaningset BLACKLINE Los rooster voor schoonmaken   |   Zie de productomschrijving voor uitleg Ruim op voorraad
€ 7,95 per stuk incl. btw