Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset BLACKLINE

Productnummer: EX70308B   |   Los rooster voor schoonmaken   |   A-kwaliteit aluminium

Voor- en nadelen van Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset BLACKLINE

  • Schoonmaakstuk > zie productomschrijving
  • Hoogwaardig aluminium
  • Los rooster
  • GRATIS BEZROGING i.c.m. watergoot set

Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset BLACKLINE

Dit 26 x 6 x 1.7 cm rooster van de Ultra Drain Blackline serie van Excluton is gemaakt van aluminium en kunt u gebruiken als cleaningset voor uw Ultra Drain watergoten. Door het kleinere formaat van het rooster is deze makkelijker te verwijderen en schoon te maken dan de standaard roosters. U plaatst deze op de plek waar de koppeling met de afvoerbuis naar het riool is gemaakt. Hier vangt het rooster dan bladeren en vuil op dat met het water mee komt. U kunt ook 4 van deze roosters per goot gebruiken zodat u op ieder punt makkelijk een rooster kunt verwijderen. 

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Ultra Drain hulpstukken

De Ultra Drain Blackline serie heeft naast de watergoten set van 4 stuks ook een ruim aanbod aan hulpstukken zodat u uw nieuwe hemelwaterafvoersysteem perfect kan verwerken in uw terras of oprit. Dit zijn eindkappen, verloopstukken, verbindingsstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt. Naast dat dit systeem erg efficiënt is ziet het er ook nog eens erg stijlvol uit, zodat dit niet storend is in uw tuin. 

Gratis geleverd!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain blackline schoonmaak rooster Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset BLACKLINE   |   Los rooster voor schoonmaken   |   A-kwaliteit aluminium Op voorraad
€ 8,95 Per stuk incl. BTW