Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset

Productnummer: EX70308   |   Los rooster voor schoonmaken   |   Zie de productomschrijving voor uitleg

Voor- en nadelen van Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset

  • Schoonmaakstuk > zie productomschrijving
  • Hoogwaardig aluminium
  • Los rooster
  • Gratis levering!

Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset

Dit rooster gemaakt van aluminium is los te bestellen. Dit Ultra Drain rooster 26 x 6 x 1.7 cm is te gebruiken als cleaningset. Het rooster is gemakkelijker te verwijderen dan het standaard rooster aangezien deze veel kleiner is en hierdoor kunt u gemakkelijk de goot schoonhouden. De afmetingen zijn: 26 cm lang, 6 cm breed en 1.7 cm diep.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Hoe te gebruiken?

Dit rooster kan gebruikt worden om in de goot een stuk te maken waar u de goot eenvoudig schoon kunt maken. Dit rooster is namelijk makkelijker te verwijderen dan het standaard rooster en u hoeft niet het hele rooster van 1 meter eruit te halen, maar een rooster van 26 cm. Zo kunt u daar met een tuinslang het vuil uit de goot kan verwijderen en de boel doorspuiten. U kunt ook 4 van deze roosters per goot gebruiken zodat u op ieder punt makkelijk een rooster kunt verwijderen. Bestel dit luxe rooster samen met Ultra watergoten en hoekwatergoten voor waterafvoer van uw terras of oprit.

Efficiënt en stijlvol hemelwater afvoeren 

Met het afwateringssysteem Ultra Drain van Excluton kunt u op eenvoudige wijze het hemelwater in uw tuin afvoeren naar het riool of een opslagplaats. Deze serie biedt naast luxe watergoten ook een breed assortiment hulpstukken, waaronder eindkappen, verloopstukken, verbindingsstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

Gratis bezorging!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Gadero is de webshop voor al uw sierbestrating materialen. Neem ook eens een kijkje bij onze stapelblokken, betontegels, keramische tegels en grind/split om uw tuin weer te doen schitteren. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Als ik alleen het rooster wil bestellen, zonder goot, kan dat dan? En zo ja, hoe hoog is het rooster met de "pootjes" meegerekend? Alvast bedankt voor uw antwoord. Mvg., Anneke Derksen

Dit is zeker mogelijk. Het rooster is 1.7 cm hoog inclusief de "pootjes".

Zie https://gadero.nl/rooster-ultra/

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ultra drain cleaningset Ultra drain los rooster 26 x 6 x 1.7 cm cleaningset   |   Los rooster voor schoonmaken   |   Zie de productomschrijving voor uitleg Op voorraad
€ 4,95 Per stuk incl. BTW