Ultra drain zij-afvoer met rooster

Productnummer: EX70303 Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 19,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain zij-afvoer met rooster

  • Inclusief aluminium rooster

Ultra drain zij-afvoer met rooster

Met de Ultra drain zij-afvoer kunt u gemakkelijk een afvoer aanleggen aan de zijkant van de watergoot ultra. De zij-afvoer is een hulpstuk welke tussen twee watergoten wordt aangebracht om een koppeling naar de hemelwaterafvoer te creëren. De zij-afvoer is voorzien van een Ø 60mm aansluiting. Vergeet niet om verbindingstukken te bestellen en te gebruiken. met deze verbindingsstukken monteert u de zij afvoer aan de andere goten. 

De Ultra serie bestaat uit een breed assortiment met o.a. veel hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay.

EAN: 8718246044048


Vragen & antwoorden over dit product

Naast 2 x hoekstuk, 1 x onderafvioer, 2 x sluitplaat en 11 verbindingstukken heb ik ook 9 lengtes van 1 meter Ultradrain. Nu zie ik op de site dat de 1 meter goten per 4 verkocht worden. Is het mogelijk ook 9 lengtes te bestellen, Dus 2 verpakkingen van 4 stuks en een losse? Wt is dan de prijs? Ik hoor graag spoedig van u. MVG Hugo PIsters

Dit is geen probleem. 1 extra goot kost 25 euro. u kunt deze bestellen door in de opmerkingen aan te geven dat u 1 extra wilt. Wij zullen dan een betaallink van 25 euro sturen en de goot meesturen.

- Ziet hier ook een rooster bij? Of hoe wordt dit opgelost?

De afvoer wordt inclusier rooster geleverd en is 20 cm lang 10 cm hoog en 6 cm breed. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain zij afvoer Ultra drain zij-afvoer met rooster 20 x 6 x 10 cm Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Ruim op voorraad
€ 19,95 per stuk incl. btw