Tuinhuis Amberg 3 Karibu 246 x 186 x 209 cm

Productnummer: KA11282   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties

Aangepaste levertijd 6 - 9 weken

€ 649,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 649,95 Standaardproduct Tuinhuis Amberg 3 Karibu 246 x 186 x 209 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Amberg 3 Karibu 246 x 186 x 209 cm

  • Hoogwaardige Duitse A-kwaliteit
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Extra brede ingang door dubbele deur
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Amberg 3 Karibu 246 x 186 x 209 cm

Amberg 3 is een tuinhuis met zadeldak met dubbele deuren uit de Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu. Deze ca. 2,5 x 2 meter tuinhuis is erg praktisch om materialen op te ruimen zoals tuingereedschap of fietsen. Het tuinhuis gemaakt van onbehandeld A-kwaliteit Scandinavisch vuren hout met een dikte van 19mm en kan eenvoudig worden opgebouwd middels het steek- / schroefsysteem van Karibu. Het praktische zadeldak van dakpaneel zorgt ervoor dat het tuinhuis snel en effectief wordt beschermd tegen het weer van bovenaf. Dankzij de zijhoogte van 172 cm en een nokhoogte van 209 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. 

Let op! Tuinhuis Amberg 3 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De blokhut is 246 cm breed, 186 cm diep en 209 cm hoog op het hoogste punt. De funderingsmaat is 242 x 182 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 238 x 178 cm. De deuropening is 139 x 162 cm. De zijkanten van tuinkast Amberg 3 zijn beide 172 cm hoog. Het dak is 272 x 210 cm en heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voor- en achterzijde 14 cm en aan de zijkanten 15 cm. 

Standaard meegeleverd

De Amberg 3 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. Standaard ontvangt u geimpregneerde funderingbalken bij deze tuinhuis. De keteldruk geïmpregneerde vloerbalken bieden optimale bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De deuren zijn voorzien van 3 lichtpanelen per deur van kunstglas en van veiligheidssluitingen. Deur met ramen wordt met dubbele vleugels geleverd en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dakbedekking

Tuinhuis Amberg 3 van Karibu wordt geleverd met houten dakplaten en exclusief dakbedekking. Wij raden u aan om het dak te bedekken met dakshingles.

Als extra optie (sterk aanbevolen) kunt u diverse type dakbedekking voor het dak meebestellen (meerprijs). Kies uit zelfklevende bitumen dakbedekking of dakshingles in diverse varianten en kleuren. Dakshingles zijn te bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren waaronder rood, groen en zwart.

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Amberg 3 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Levertijd

De blokhutten en tuinhuizen van Karibu worden met zorg voor u samengesteld en geleverd. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. In het hoogseizoen kan dit langer zijn.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Deze tuinhuis met zadeldak uit de Amberg serie van Karibu is tevens leverbaar in de kleur Terragrijs (reeds geverfd) of in diverse andere maten. Kijk hiervoor bij de alternatieve producten onderaan deze producten.

Leuk om te weten

Karibu produceert met 100% gecertificeerde groene stroom.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Amberg Karibu Onbehandeld Sfeer Tuinhuis Amberg 3 Karibu 246 x 186 x 209 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 649,95 per stuk incl. btw